Aan de Beilerweg 33 te Beilen kunt u rechtstreeks bij de boer uw kan vullen met verse melk. Neem wel zelf even een kan of fles mee.

In de schuur van hun voormalig akkerbouwbedrijf vind je de boerderijwinkel.
Nèt buiten de bebouwde kom van Beilen, met royale parkeergelegenheid voor de deur. Waar vroeger tonnen aardappelen lagen opgeslagen ligt nu een ruime keuze aan producten uitgestald in een grote winkelruimte. Niet alleen aardappelen, groenten en fruit, maar ook eieren, streekproducten.

In onze winkel bieden wij u een ruim assortiment boeren kazen, noten, olijfolie, bak en cakemixen, wijnen, diverse vleessoorten (waaronder vers gesneden parmaham en Brandt&Levie worstjes), er is een ruimte keuze uit verse thee soorten, biologische producten van Landgoed Marienwaerdt zijn goed vertegenwoordigd in onze winkel en voor de Schulp Saptappen kunt u ook bij ons terecht. Wij laten u graag alles proeven en beleven in onze winkel, kom het eens ervaren! (dijkmandelicatessen.nl)

U kunt ook bestellen in de webshop

Op ons bedrijf hebben we een Landwinkel waar producten van eigen boerderij, aangevuld met streekproducten en andere (h)eerlijkheden te koop zijn. In de herfst bieden we vele soorten (eetbare) pompoenen en kalebassen aan. Een gedeelte van de producten is biologisch. De sfeervolle winkel is gevestigd in een hooiberg.