Biologisch Tuinbouwbedrijf De Twee Linden heeft een boerderijwinkel met het hele jaar door een uitgebreid assortiment biologische groente, fruit, aardappels, sappen en stroop. Alles is van een goede kwaliteit en vers van het land. U kunt hier dus zonder abonnement uw wekelijkse groente-boodschappen doen. Er is ruime parkeergelegenheid bij de winkel en een speelplek voor de kinderen.

We zijn ook EWA punt, ofwel u kunt uw biologische boodschappen (droogwaren, zuivel, vlees en dergelijke) online bestellen bij de Ekoplaza en bij ons afhalen. De prijs is gelijk aan de prijs in de natuurwinkels.
De boodschappen kunt u dan op woensdag, vrijdag of zaterdag dan ophalen , als u toch al hier bent. Ze worden bij ons in de koeling bewaard.

Joost van Casteren en Angela Potjes bemensen samen de Boerderijwinkel ’t Is Oké. ze verkopen er verse en eerlijke streekproducten zoals: hun eigen verse melk. Maar ook producten van collega boeren uit de regio waaronder eieren van Robert van de Bolt uit Schaijk, aardappels en uien van Rein Jansen uit Velp en appels uit het land van Maas en Waal van de familie Van der Zandt.

Wij zijn te vinden op de Heijtmorgen 25 in Reek en zijn 7 dagen van de week geopend van 8 tot 8.

Iedere zaterdag van 11:00 tot 15:00 verkopen we rundvlees van eigen koeien.

Wij hebben een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen wij hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo’n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen wij zo’n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.
Samenwerken met de natuur vinden wij heel belangrijk. Natuur neemt dan ook een grote plaats in op ons bedrijf. Zo vindt u bij ons paddenpoelen, bloemen, hagen, kruiden, bijen, ruigtes… Het landschap wordt herdoor rijker en aantrekkelijker voor iedereen. Insecten en andere dieren vinden hun plaats bij de groenten als natuurlijke bestrijders van ziekten en plagen. De variatie op ons bedrijf trekt bijzondere en zelfs zeldzame soorten aan en is een lust voor het oog.
De groenten krijgen bij ons de tijd om te groeien en dat proeft u! Bovendien wordt alles door ons vers van het land direct geleverd. Biologisch is dus behalve gezond, ook nog heel lekker en van goede kwaliteit.