De gebroeders Jeffrey en Dorus Heeren zijn telers van biologische portabella’s, witte- en kastanjechampignon. De champignonsteelt vindt in de jaren ’50  hun oorsprong in Uden (Brabant) een van de drie Nederlandse teeltgebieden waar in die jaren bovengrondse paddenstoelenteelt is ontstaan. De broers telen zo schoon en zuiver mogelijk, in eigen ontwikkelde compost en met zelf opgewekte energie. Dankzij de eigen drogerij, gaat geen enkele champignon verloren.

Aan de Delstraat te Uden vind je een verkooppunt met groente. Over het verkooppunt is verder weinig bekend, Ben je er mee bekend, bericht het ons via een tipformulier

Rozemarijn en Thijm is de speciaalzaak voor innerlijke en uiterlijke gezondheid. Zij staan voor gezondheidswinkels met een passie voor natuurproducten. Voor iedereen die, in elke fase van het leven, wel wat extra aanvulling kan gebruiken!

Voor een lekker stukje vlees, eieren en zuivel

Kersen te koop, stalletje open tijdens het seizoen

Kersen te koop, stalletje open tijdens het seizoen

Het telen van de lekkerste aardbeien, dat is ons vak en dat proef je! Wij zoeken naar de beste rassen, laten deze goed rijp worden en plukken die dan met de grootste zorg. Zo kunt u van april tot december genieten van heerlijke verse aardbeien en aardbeiproducten.

Heb je het gehad met het vlees uit de supermarkt en wil je ook wel weer eens genieten van ambachtelijk vlees met traditionele, pure smaak? Probeer dan eens een van onze producten voor ‘door de week’. Vers van het mes, van betrouwbare herkomst, rechtstreeks van de boerderij.

In de winkel is zijn diverse lekkere (streek)producten te verkrijgen, uiteraard van de hoogste kwaliteit.
Ze hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van kaas, noten, verse thee en koffie. Daarnaast is het ook mogelijk uw eigen olijfolie en azijn te tappen. Verder hebben ze leuke en lekkere (relatie)geschenken en waar je (vers)producten kunt kopen van hoogwaardige kwaliteit.
Naast (buitenlandse) kaas, noten, thee en koffie vindt u ook boerderijzuivel, luxe chocolade, Italiaanse maaltijden , Italiaanse delicatessen en houdbare streekproducten.

Wij hebben een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen wij hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo’n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen wij zo’n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.
Samenwerken met de natuur vinden wij heel belangrijk. Natuur neemt dan ook een grote plaats in op ons bedrijf. Zo vindt u bij ons paddenpoelen, bloemen, hagen, kruiden, bijen, ruigtes… Het landschap wordt herdoor rijker en aantrekkelijker voor iedereen. Insecten en andere dieren vinden hun plaats bij de groenten als natuurlijke bestrijders van ziekten en plagen. De variatie op ons bedrijf trekt bijzondere en zelfs zeldzame soorten aan en is een lust voor het oog.
De groenten krijgen bij ons de tijd om te groeien en dat proeft u! Bovendien wordt alles door ons vers van het land direct geleverd. Biologisch is dus behalve gezond, ook nog heel lekker en van goede kwaliteit.