De kersen bogerd aan de Hooiweg to 35 bestaat al heel wat jaren. Sinds 2011 is F. van Eck de eigenaar. Voor deze tijd werden er al ruim 10 jaar kersen geteeld op het perceel. Vanaf het seizoen 2020 is FerryCherry bezig om zich te ontwikkelen en daarmee de mensen de kennis en beleving van kersentelen bij te brengen.

In de kersen bogerd (en op andere locaties) verkopen zij smaakvolle Hollandse kersen en ander fruit. Het assortiment bestaat uit kersen, aardbeien, bramen, frambozen, blauwe bessen, wilde perziken en pruimen. Naast deze pure producten verkopen zij ook huisgemaakte aarbeien- en kersengelei en aardbeien- en kersenjam.

Wij bieden u een breed assortiment aan groenten en eigen geteelde aardappelen in onze boerderijwinkel, zo vers van eigen land. Wat wij zelf niet telen halen wij weer bij onze collega tuinders dicht in de buurt, wat de versheid garandeerd. Wij proberen zoveel mogelijk ons assortiment aan te passen aani wat alle seizoenen ons te bieden heeft.

Dat wil zeggen zoveel mogelijk eigen Hollands product, het aanbod groeit per dag, dus kom snel bij onze winkel langs en laat u versteld doen staan van het ruime aanbod aan versproducten wat wij u kunnen aanbieden.

ambachtelijk ijs van eigen koeienmelk.Maar er is meer! Wat dacht je van boerengolf, voetgolf, kanotochten, ijsexcursies of een rondrit met de huifkar?.
er is ook een koeienspringkussen voor de kinderen.

In het seizoen verkopen wij kersen en aardbeien.
We verkopen dagverse koeienmelk in literverpakking.

Bruidsijstaarten speciaal ambachtelijk gemaakt, naar U smaakkeuze samengesteld. Één taart bestaat uit twee verschillende smaken. Wij serveren ook ijsbuffetten. De ijsbuffetten bestaan uit een selectie van ijssoorten, geserveerd met vers fruit.