Aan de Stoutenburgerlaan verkoopt Annelieke haar zelf gemaakte jams en chutneys! Op de melkveehouderij van haar en haar man staan verschillend fruitbomen en hebben ze een groente- en fruit tuin. Genoeg ingrediënten dus om zelf jams en chutneys te maken.

Welkom op Boerderij tussen de Hagen! Deze biologische melkveehouderij is sinds een paar jaar bezig met vormen van natuur inclusieve landbouw en agroforestry! Zij verkopen de producten die gemaakt worden op ons eigen erf! Daarnaast hebben ze ook een ruimte in de stal geschikt voor bijeenkomsten tot 30 personen. Neem vooral een kijkje op de website. Zij verwelkomen u graag bij hen op de boerderij!

Leusdens Geitenlam biedt heerlijk mals geitenlamsvlees aan. Vrij onbekend in Nederlands, maar de moeite waard om te proberen! U bent welkom op elk tweede weekend van de maand (vrijdagavond 19:00-21:00 en zaterdagochtend 09:30-12:30. Op een ander moment geitenlamsvlees nodig? Bellen voor een persoonlijke afspraak kan altijd!

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

Verse eigen en streekproducten
In onze landwinkel verkopen we boerenkaas, boerenzuivel en vlees van eigen koe.
De verse eieren van kippen met vrije uitloop komen van onze buren in Stoutenburg.
Alle ambachtelijke streekproducten komen uit de buurt en van collega Landwinkels uit het hele land.
Zo weet u wat u eet en drinkt!

Onze boerderij ligt in een prachtige omgeving, waar weilanden afgewisseld worden door meanderende beken en mooie boompartijen. Vanuit de kookstudio heeft u zicht op natuurgebied Groot Zandbrink, dat de status heeft van natuurmonument. Door aanwezigheid van kwelwater groeien er zeldzame plantensoorten. Toch ligt onze kookstudio op steenworp afstand van Amersfoort, in het hart van Utrecht!
Sinds 1938 wordt er vee gehouden op onze boerderij. Dus als u zin heeft om even een ‘frisse neus’ te halen in onze stallen, kunt u onze koeien, kalveren en varkens van dichtbij bekijken.
En als u er toch bent, neemt u dan een kijkje in onze winkel. Wij verkopen biologische groenten en fruit, aardappelen en varkensvlees.