TVA Growers teelt snoeptomaatjes, cherrytomaatjes, losse tomaten, vleestomaten en trostomaten.

Pompoenen ! Tja pompoenen zijn mijn lust en leven! Hoe is dat gekomen?Je krijgt weleens pompoenzaadjes kado en zo is het bij mij gestart. Een klein hoekje in de moestuin paar zaadjes erbij gekocht en afwachten maar.In augustus de pompoenen geoogst en ja hoor wel een hele kruiwagen vol, dat was leuk! Kon ik lekker de voortuin versieren met mijn oogst, terwijl ik daar mee bezig was kwam er een vrouw op de fiets, en vroeg of ik die pompoenen ook verkocht.Nee, dat doe ik niet vertelde ik haar, maar je mag er wel een paar meenemen ik heb er toch zoveel! Later kwam ze terug met een vriendin en zei: Ik heb een vriendin mee genomen, en die wil ook wel een paar pompoenen van jou maar ze wil wel ervoor betalen.en je moet beloven dat je volgend jaar meer pompoenplanten zet dan komen we terug!en zo is het gekomen het werden er meer en meer!Ik ben die vrouw nog dankbaar want door haar heb ik nu een succesvolle pompoenen “winkeltje”

In 2008 openden Marjolijn en Robert van Vliet – na 9 jaar lang als ambulante kaasboer werkzaam te zijn geweest – hun eerste kaasspeciaalzaak de KaaZaaK in de Dorpsstraat in Bleiswijk. Dit bleek een goede keuze, want na 2 jaar zijn zij op deze locatie uit hun jasje gegroeid. Vervolgens zijn ze in 2010 naar de Plaats verhuisd, maar inmiddels bezitten ze sinds 6 november 2014 een nieuw pand. Deze nieuwe locatie zit tegenover de slager en tussen twee bakkers in, de ideale locatie voor een speciaalzaak. U kunt hen nu vinden op de Dorpsstraat 67 in Bleiswijk.

Vers gegrilde kip

Kraan’s Kippenkraam grilt dagverse kipproducten voor u. In ons assortiment vind u o.a. hele kippen, kippenpoten, carbo’s (dijen), borrelhapjes en grillworsten.