Bij Wijnkoper Huub Oostendorp vind je wijnen, gedistilleerd en likeuren. Bovendien kun je hier terecht voor de heerlijkste omfietswijnen.

In deze natuurvoedingswinkel in de gezellige binnenstad van Schoonhoven vind je niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan natuurvoedingsmiddelen maar ook streekproducten en nog veel meer.

Ga langs bij deze eigentijdse groentewinkel waar je persoonlijk geholpen wordt en alles vers is verwerkt door de groenteboer zelf.

Je vindt hier naast versbereide maaltijden door hun topkok ook salades, sapjes en natuurlijk je dagelijkse groente en fruit.

Keurslagerij Looman te Schoonhoven. Specialist in vlees en vleeswaren met goud bekroonde rookworst en barbecueworst.

In de gezellige winkel Bij Sophie vind je allerlei lekkers om van te watertanden. Fiets zeker eens langs om het ruime aanbod aan delicatessen te bewonderen en je fietstas te vullen met heerlijkheden.

In deze ambachtelijke bakkerij & lunchroom kun je terecht voor ambachtelijk brood, heerlijke belegde broodjes, koffie, bonbons en chocola. En in de zomermaanden het lekkerste ijs uit de regio.

Wat een mooie en leuke zorgboerderij! Je vindt hier kippen, varkens, konijnen, schapen maar ook een moestuin, een werkplaats én een boerderij winkeltje.

De boerderij biedt een grote diversiteit aan activiteiten. De organisatie speelt daarbij in op de belangstelling en talenten van de medewerkers.

In de winkel worden groenten van het seizoen, eieren en melk verkocht.

Het fruitseizoen start hier met de kersen in juni gevolgd door de pruimentijd en daarna de herfstoogst appels & peren en nog veel meer.

Na de kerst sluit het stalletje tot aan het volgende seizoen.

Boomgaard ‘De Lekbongerd’ is nog een oude hoogstamboomgaard (sinds 1939) met oude appel-, peren- en pruimen rassen.

In het plukseizoen wordt er door een enthousiaste groep geplukt en daarvan wordt appel/perensap geperst.

Door de verkoop van onze eigen sap, andere seizoensgebonden natuurproducten, open bloesemdagen en de zelfplukdagen willen we de cultuur historische oude boomgaard voor de toekomst behouden.

We verkopen eigen appel/perensap, 0.75 liter of een SapTap van 5 liter, biologische perenappelstroop en pruimenjam.

Op onze Facebookpagina vind je actuele informatie.