Lekkere verse eitjes van Loetse scharrelkippen vind je in het eierstalletje in de Loet als de kipjes aan de leg zijn natuurlijk.

Wat een leuke plek deze plukmoestuin aan de doorgaande weg tussen Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. Nelleke is de enthousiaste tuinvrouw waar ook de bijen volop aan het werk zijn om bloemen en groente te bestuiven.

Een delicatessewinkel in het centrum van Lekkerkerk. Je kijkt je ogen uit zoveel lekkers is hier te vinden uit binnen- en buitenland en ook uit eigen regio. Een bezoekje meer dan waard.

Dit échte familiebedrijf een ambachtelijke slagerij op het dorp wordt gerund door Martin en Angelique. Zij staan voor kwaliteit en vakmanschap met een eigen worstenmakerij.

Midden in het centrum van Lekkerkerk vind je deze winkel met terrasje en een schepijs loket.  Van gebak tot brood tot een lekker kopje koffie of thee en vers belegde broodjes.  Precies op de fietsroute van en naar het fietspontje.

Lekkernijen uit de boomgaard
Wij hebben  een boomgaard en ik doe graag iets met het fruit dat we oogsten. Dus maak ik jam van allerlei soorten onbespoten fruit.
Deze jams wil ik hier graag laten zien en verkopen.

Aangezien al het fruit seizoensgebonden is zijn alle jams ‘limited editions’ .

Graag van tevoren even bellen 06-50833911

Direct uit de polder Krimpenerwaard verse rode Amerikaanse rivierkreeft.

Maar ook ambachtelijk gerookte paling, zalm, makreel, forel. En in het seizoen verse haring.

U vindt hen ook regelmatig op markten, braderieën en andere evenementen check daarvoor onze facebook pagina.

Kaas- en IJsboerderij de Cornelis Hoeve ligt in de nabijheid van de dorpskern van Lekkerkerk, in het polderlandschap van de Krimpenerwaard.

Op het melkveebedrijf zorgen dagelijks onze eigen koeien voor de aanvoer van verse melk. Deze melk wordt op de boerderij zelfstandig verwerkt tot Boerenkaas en Boerderij-ijs. De producten worden op een ambachtelijk wijze geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit.

De zuivelproducten worden direct vanaf de boerderij verkocht.

U bent van harte welkom om kennis te maken met de Kaas- en IJsboerderij en haar producten.

Graag tot ziens!

De kippen lopen los in de wei en kunnen naar hartenlust scharrelen in het gras en langs de knotwilgen. En dat proef je!

Boerenkaas, streekproducten winkel
Een begrip in de regio Lekkerkerk met (h)eerlijke kaas waar je graag een blokje voor omfietst. In het winkeltje vind je ook diverse andere streekproducten.