Een heerlijke en eerlijke warme bakker in het Winkelcentrum De Korf. Je ruikt al van ver het vers gebakken ambachtelijke brood en banket.
Kom binnen!

Boerenboodschappen doe je bij Rechtstreex Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel! Dit afhaalpunt wordt gerund door wijkchef Linda Lobbe, zij doet dit samen met haar ouders Hendrik en Jenny.

Je bestelt je boerenboodschappen hier in de webshop & haalt ze af bij het Streekmuseum. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Streekmuseum en we houden je op de hoogte!
Wat is Rechtstreex?
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk.Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment in de webshop & meld je aan voor onze nieuwsbrief via ‘Blijf op de hoogte’.

Wat een fantastische en historische plek om op je fiets langs te gaan met de meest heerlijke producten om te proeven én om mee te nemen. Je kunt terecht in deze bijzondere streekproductenwinkel en ook je bestelde Rechtstreex producten afhalen.

Wat betekent een wijkpunt van Rechtstreex? Weet wat je eet, weet waar het vandaan komt en weet wie de boer/producent is. Rechtstreex maakt het mogelijk boodschappen te doen van boeren en voedselmakers uit onze mooie Krimpenerwaard, maar ook uit de Waarden om ons heen, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer? Maak het verschil en doe mee.

Je kunt je bestelling plaatsen van vrijdag 20:00 uur t/m woensdag: 10:30 uur. De bestellingen kunnen de vrijdag erna worden opgehaald tussen 16:00 – 18:00 uur, tussen 19:00 en 21:00 uur of zaterdagochtend tussen 9:00 – 11:00 uur.

Momenteel bezorgen wij bij mensen die de deur niet uit kunnen gezien de huidige situatie. Dit doen wij kosteloos zolang de maatregelen van kracht zijn.