Landzicht biologisch groentenabonnement wekelijks online te bestellen en afhalen bij de Gezondheidswinkel Libra. Heerlijk en eerlijke groenten en fruit zo van het Strijense land bij de buren in de Hoeksche Waard.

Ga naar de website en bestel online wat bij jouw gezinssituatie pas. Zo makkelijk én gezond kan het zijn!

Een heerlijke en eerlijke warme bakker in het Winkelcentrum De Korf. Je ruikt al van ver het vers gebakken ambachtelijke brood en banket.
Kom binnen!

Wat een fantastische en historische plek om op je fiets langs te gaan met de meest heerlijke producten om te proeven én om mee te nemen. Je kunt terecht in deze bijzondere streekproductenwinkel en ook je bestelde Rechtstreex producten afhalen.

Wat betekent een wijkpunt van Rechtstreex? Weet wat je eet, weet waar het vandaan komt en weet wie de boer/producent is. Rechtstreex maakt het mogelijk boodschappen te doen van boeren en voedselmakers uit onze mooie Krimpenerwaard, maar ook uit de Waarden om ons heen, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer? Maak het verschil en doe mee.

Je kunt je bestelling plaatsen van vrijdag 20:00 uur t/m woensdag: 10:30 uur. De bestellingen kunnen de vrijdag erna worden opgehaald tussen 16:00 – 18:00 uur, tussen 19:00 en 21:00 uur of zaterdagochtend tussen 9:00 – 11:00 uur.

Momenteel bezorgen wij bij mensen die de deur niet uit kunnen gezien de huidige situatie. Dit doen wij kosteloos zolang de maatregelen van kracht zijn.