Echte boerenkaas, gemaakt van ongepasteuriseerde melk. Pas dan mag je het boerenkaas noemen.

Vanuit het winkeltje kan je door de grote ramen zien hoe deze kaas gemaakt wordt en ligt te rijpen op de planken. In het winkeltje vind je naast allerlei soorten kaas van jong tot oud en met kruiden nog andere lekkere producten uit de regio. Ga zeker eens langs!

Door de coronacrisis kon Peet Hoogendoorn in het voorjaar 2020 niet meer terecht op de regionale markten. Zodoende is hij zijn kaaswinkeltje begonnen tussen Bergambacht en Schoonhoven.

Je kunt in het winkeltje terecht voor allerlei heerlijke en eerlijke kazen uit de regio en verse eieren.

Een echte ambachtelijke slager pur sang dat is waar Fred van Laar voor staat. In de overzichtelijke winkel wordt een eerlijk stuk vlees op ambachtelijke wijze bewerkt.

Daarnaast vind je hier verse vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij, kant- en- klare maaltijden, vleespakketten, hapjesschotels en ook voor cadeaubonnen kan je hier terecht.

In de gezellige winkelhoofdstraat in Bergambacht vind je de ambachtelijke winkel van Arjan van der Eijk met allerlei heerlijks om ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Binnen in de winkel vind je zelfs een kleine lunchroom met 14 zitplaatsen voor broodje of kopje koffie/thee met wat lekkers.

Als je het niet weet, moet je misschien even zoeken naar het Kaaswinkeltje van Vonk maar wat een leuk plekje. ‘Het Kaaswinkeltje’ is al jaren een begrip in Stolwijk en ver daarbuiten.

Je kunt door de ramen binnen in het winkeltje zelfs het pakhuis zien waar de kazen op natuurlijke wijze doorrijpen tot de gewenste leeftijd.

Molen den Arend is een bijzondere locatie. Het uit 1869 daterende bouwwerk is uniek in de Krimpenerwaard en gezichtsbepalend.

Origineel  ‘Den Arend-meel’, heerlijke zelfgebakken koekjes, echte Krimpenerwaardse boerenkaas, eigengemaakte jam; het is zomaar een greep uit de reeks van ‘streekgebonden’ producten die in het winkeltje van Molen Den Arend verkocht worden. Ook voor een leuk souvenir bent u er aan het juiste adres!
Wat onze molenwinkel extra bijzonder maakt is de personele bezetting. Deze bestaat doordeweeks overdag uit mensen met een verstandelijke beperking; allen deelnemers van het ‘Den Arend’-project van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een organisatie met wie wij nauw samenwerken.

Wij ontvangen u graag op onze boerderij!

In onze winkel verkopen wij onze eigen kaas en verse zuivelproducten, maar ook boerenSCHEPijs en diverse streekproducten.

Vanuit de winkel kan een blik geworpen worden in onze kaasmakerij en kunt u live zien hoe kaas gemaakt wordt. Uiteraard mag u ook bij de koeien kijken. Iedere dag vanaf 14.30 uur worden zij gemolken!

In onze gezellige winkel verkopen we natuurlijk onze heerlijke, zelfgemaakte Goudse Boerenkaas. Van pondkaasjes tot grote 16 kg kazen. En natuurlijk kunt u ook nog kiezen uit de kaas soorten zoals Jong, Jong belegen, Belegen Pittig belegen en Oude kaas.

Ook hebben we verschillende soorten kruidenkaas. Zoals: Verse tuinkruiden, Mosterd, Komijn, Uien & paprika, Noot (Fenegriek), Kruidnagel, Tomaat & olijf, Truffel, brandnetel en nog veel meer.

Voor appels en peren bent u bij ons ook op het goede adres, en niet te vergeten voor verse eieren! Kom dus een keertje langs om uw kaas te proeven en kopen.