(H)eerlijk rundvlees uit de Krimpenerwaard
Welkom bij ’t Ammerse Land, een kleinschalige hobbyboerderij in het hart van Ammerstol. Altijd al willen weten waar uw vlees vandaan komt en of het eerlijk en verantwoord is geproduceerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verkopen vlees van het enig Nederlandse vleesras: Verbeterd Roodbont. Dit ras kenmerkt zich door het goede en rustige karakter en beschikt daarnaast  beschikt over een uitstekende vleeskwaliteit. Onze dieren worden op de boerderij geboren en met liefde en aandacht groot gebracht.

Wij bieden u een (h)eerlijk stukje rundvlees aan, van de hoogste kwaliteit, volledig traceerbaar en zonder onnodige toevoegingen en dat proeft u!

Welkom op de Mengelmoestuin. De tuin is gelegen aan de Lekdijk-Oost tussen Bergambacht en Ammerstol.

Het heet de Mengelmoestuin omdat het een natuurlijke tuin is waarbij alles door elkaar staat. Een echte mengelmoes gebruikstuin waar veel “wild” geoogst kan worden.

Wij telen hier op natuurlijke (ekologische) wijze in samenwerking met de kosmos, fruit en kruid. Hiervan maken wij heerlijke (streek) producten. Al de producten zijn seizoens- en weerswaarachtig gebonden, met de hand gemaakt en enkel en alleen van eigen oogst. Kijk op de website voor het uitgebreide aanbod. In het seizoen (april/sept) is ons winkeltje iedere vrijdag op de Mengelmoestuin geopend. Buiten het seizoen (de tuin is dan gesloten voor bezoek) staat onze Mengelmoeskar onderaan de dijk met heerlijke oogstproducten.

Gelieve niet aan te bellen bij onze buren..