Wij zijn Hellen en Larissa en zijn de eigenaren van een leuk verkoopstalletje op Dorpsweg 6 in Oudendijk genaamd: HellJa it’s Chocolate!
In dit stalletje verkopen wij heerlijke Hell Stones en Chocolate Bombs. Onze chocolade creaties zijn gemaakt met Callebaut chocolade, de beste kwaliteit Belgische chocolade die te koop is. Hell Stones zijn gevulde chocolade brokken met noten, caramel, biscuits en marshmallows. Deze maken wij met een eigen gemaakt uniek recept. Wij hebben de Hell Stones in de smaken: Melk, puur, wit en zakjes met alle drie deze smaken. Ook verkopen wij sinds kort Chocolate Bombs. Chocolate Bombs is een heerlijke chocolade bol giet hier warme melk overheen om warme chocolademelk te maken. De Chocolate Bombs is momenteel alleen verkrijgbaar in melk chocolade. Het verkoopstalletje is dagelijks open van 10 uur tot het donker is. Voor het gemak kunt u zowel contant als met Tikkie betalen. Wij hopen u langs te zien komen! Groetjes Hellen en Larissa Jager

Kaas bij Roos uit Oudendijk levert zijn melk aan de CONO in de Beemster. Dé plek waar de smaakvolle Beemster kaas wordt gemaakt. Aan de Zomerdijk 5a vind je een Beemster kaas automaat waarin een groot assortiment aan Beemster kaas wordt verkocht. Denk bijvoorbeeld aan de Royaal Grand cru, Vlaskaas, Oud, Extra belegen, Belegen, Jong Belegen, Jong, 30+ Jong Belegen, 30+ oud, diverse Komijnenkazen, diverse kruidenkazen en Geitenkaas.
Alle kazen in de automaat worden vers gesneden en/of vacuüm verpakt. De automaat is 24/7 geopend en er kan contactloos of contant worden betaald. Dus ben je onderweg en kom je langs de familie Roos? Maak dan vooral even een korte stop en scoor een lekker stuk kaas voor op brood of bij de borrel of een leuk Beemster Kaas cadeaupakket.

sinds 1999 bezig in de aardappels, groente en fruit. Vanaf 2000 gevestigd in Obdam Sjon Bats aardappelen, groenten en fruit

Pure (h)eerlijke producten handgemaakt van de dagverse melk die de Jerseykoeien geven.

Wij maken op onze zuivelboerderij aan de Westfriese omringdij, kRauwmelks kaas Boerenboteren en karnemelk
Van de melk van onze 60 Blaarkop koeien

Aardappelen, witlof, rode en witte kolen, rode bietjes, uien, seizoens groenten