Aan de Veertweg 18 te Zuid-Scharwoude vindt u bij de familie Stoop een melktap. Voor verse rauwe melk kunt u rechtstreeks bij hen terecht. Neem zelf een fles mee. Fles vergeten? Geen probleem, flessen zijn bij hen verkrijgbaar voor een kleine vergoeding.

De melktap is zevendag per week open, van 08:00 – 19:00 uur

Wij zijn Hellen en Larissa en zijn de eigenaren van een leuk verkoopstalletje op Dorpsweg 6 in Oudendijk genaamd: HellJa it’s Chocolate!
In dit stalletje verkopen wij heerlijke Hell Stones en Chocolate Bombs. Onze chocolade creaties zijn gemaakt met Callebaut chocolade, de beste kwaliteit Belgische chocolade die te koop is. Hell Stones zijn gevulde chocolade brokken met noten, caramel, biscuits en marshmallows. Deze maken wij met een eigen gemaakt uniek recept. Wij hebben de Hell Stones in de smaken: Melk, puur, wit en zakjes met alle drie deze smaken. Ook verkopen wij sinds kort Chocolate Bombs. Chocolate Bombs is een heerlijke chocolade bol giet hier warme melk overheen om warme chocolademelk te maken. De Chocolate Bombs is momenteel alleen verkrijgbaar in melk chocolade. Het verkoopstalletje is dagelijks open van 10 uur tot het donker is. Voor het gemak kunt u zowel contant als met Tikkie betalen. Wij hopen u langs te zien komen! Groetjes Hellen en Larissa Jager

Bij de familie Roos in Oudendijk staat een automaat met Beemster kaas. Daarnaast verkoopt men yoghurt.

Met een passie voor het boerenleven runt Tristan het bedrijf in het Noordhollandse. In alle rust kunt u genieten van de boerderijen waar het leven goed is, maar waar hard moet worden gewerkt om er een goed belegde boterham  te kunnen verdienen.

Ga er gerust eens langs en trek de automaat open.

sinds 1999 bezig in de aardappels, groente en fruit. Vanaf 2000 gevestigd in Obdam Sjon Bats aardappelen, groenten en fruit

Pure (h)eerlijke producten handgemaakt van de dagverse melk die de Jerseykoeien geven.

Wij maken op onze zuivelboerderij aan de Westfriese omringdij, kRauwmelks kaas Boerenboteren en karnemelk
Van de melk van onze 60 Blaarkop koeien

Aardappelen, witlof, rode en witte kolen, rode bietjes, uien, seizoens groenten