Bij Kaasboerderij van Harten aan de rand van Woubrugge kunt u terecht voor echt lekkere authentieke kaas. Op zoek naar kazen met een bijzonder of uitdagend smaakje? Ook dat heeft van Harten in de boerderijwinkel aan huis liggen. Alle kazen worden zelf, in de eigen kaasmakerij geproduceerd met melk van eigen koeien. Naast kaas vindt u in de boerderijwinkel ook een divers aanbod van zelfgeproduceerde zuivelproducten en vleesproducten.

In de Vierambachtspolder aan de Kruisweg staat de boerderij Welgelegen van de familie Van Rijn.
Wij telen consumptie-aardappelen, tarwe, uien, suikerbieten en spruiten. Deze producten verkopen we ook in de boerderijwinkel. Naast de boerderij staat een oude boomgaard met hoogstambomen van voor de oorlog. In de herfst worden de appels en peren geplukt en verkocht.

In het Groene Hart vindt u de lekkerste asperges bij Aspergehof Noordam. Met hart en ziel telen en oogsten wij dagelijks witte en groene asperges van de beste kwaliteit. U kunt zowel geschilde als ongeschilde asperges kopen in de boerderijwinkel. Ook organiseren wij rondleidingen op de boerderij. Kom tijdens het seizoen kijken en… proeven!