Aan de Mariëndonkstraat 47 te Elshout vind je een bord met het opschrift Melktap. Bij het Melkveebderijf Van Heesch rijdt u het terrein op en u tapt er elke dag de verse melk. U kunt er ook terecht voor heerlijke boeren softijs.

Bij An en Wim Klerks te Elshout kan je terecht voor honing en kuipplanten.

landbouwproducten zoals stoofperen

Aan deKerkstraat op nr.19 te Elshout staat een automaat met aardbeien, eieren, kaas en worst.

Vanaf eind augustus hebben Dennis en Kim weer pompoenen. Goede om er eens even langs te lopen.

In het oogstseizoen zo vanaf eind augustus t/m oktober zijn de pompoenen rijp om geplukt te worden. Zo vind je aan Mariëndonkstraat op nr. 14 te Elshout een mooi stalletje met pompoenen.

Gelegen in het Brabantse Elshout, met in het zuiden de schrale zandgronden van de Loonse en Drunense Duinen in het noorden de zware rivierklei van vestingstad Heusden vindt u wijndomein Woutherushof. Nabij de Elshoutse wielen worden hier sinds 2006 unieke en smaakvolle wijnen geproduceerd. Door hun strenge selectie en bijzondere teeltmaatregelen zijn zij in staat wijnen te produceren van hoge kwaliteit.

In de gezellige winkel van uw groenteman Geelen vindt u een uitgebreid assortiment aan heerlijke aardappelen, verse groente (gesneden), vers fruit (gesneden), scharreleieren en boerderijkaas. Ook kweekt men zelf diverse seizoensgroenten en kruiden. Op dit moment kunt u genieten van hun heerlijke, rode bietjes, snijbonen, boterbonen en rabarber.

In Elshout, aan de Mayweg vindt u op nr. 12 een stalletje met aubergines. In de oogsttijd liggen ze ter verkoop op het stalletje langs de weg.

Bij het huis Kerkstraat 13 te Elshout staat een houten stalletje waar je heerlijke aardbeien kunt bemachtigen.