Aan deKerkstraat op nr.19 te Elshout staat een automaat met aardbeien, eieren, kaas en worst.

Vanaf eind augustus hebben Dennis en Kim weer pompoenen. Goede om er eens even langs te lopen.

In het oogstseizoen zo vanaf eind augustus t/m oktober zijn de pompoenen rijp om geplukt te worden. Zo vind je aan Mariëndonkstraat op nr. 14 te Elshout een mooi stalletje met pompoenen.

Gelegen in het Brabantse Elshout, met in het zuiden de schrale zandgronden van de Loonse en Drunense Duinen in het noorden de zware rivierklei van vestingstad Heusden vindt u wijndomein Woutherushof. Nabij de Elshoutse wielen worden hier sinds 2006 unieke en smaakvolle wijnen geproduceerd. Door hun strenge selectie en bijzondere teeltmaatregelen zijn zij in staat wijnen te produceren van hoge kwaliteit.

In de gezellige winkel van uw groenteman Geelen vindt u een uitgebreid assortiment aan heerlijke aardappelen, verse groente (gesneden), vers fruit (gesneden), scharreleieren en boerderijkaas. Ook kweekt men zelf diverse seizoensgroenten en kruiden. Op dit moment kunt u genieten van hun heerlijke, rode bietjes, snijbonen, boterbonen en rabarber.

In Elshout, aan de Mayweg vindt u op nr. 12 een stalletje met aubergines. In de oogsttijd liggen ze ter verkoop op het stalletje langs de weg.

Bij het huis Kerkstraat 13 te Elshout staat een houten stalletje waar je heerlijke aardbeien kunt bemachtigen.

Op de Wolfshoek naast huisnummer 56 te Elshout vind je een stalletje met jams, eieren en vaste planten.

Welkom op de website van aspergekwekerij Musters!
Dé plek in Elshout voor de lekkerste asperges, door hen zelf geteeld.
Bij Aspergekwekerij Musters hebben zij een winkel bij de boerderij waar je iedere dag terecht kunt in het aspergeseizoen. Dat seizoen loopt van Pasen (weersafhankelijk) tot en met eind juni.
Naast asperges verkopen we hier ook heerlijke streekproducten.
Gerard en Daniëlle Musters, zijn het hele jaar bezig om de mooiste asperges voor de klant te telen.
Om je daarbij te helpen adviseren zij bij het bereiden van een perfect aspergegerecht!