Stalletje met allerlei landbouwproducten, jam en eieren

Bij Maatschap Vissers te Drunen aam de Duinweg 52, kunt u terecht voor witlof en pompoenen. In de loods kunt u een portie witlof of pompoenen kopen.

In de kaasautomaat bij deze geitenboerderij verkopen ze geitenkaas.

Stalletje met seizoensgroente en fruit zoals aubergines, bessen en bonen.

Bij het Melkveebedrijf M. van Drunen te Drunen, kan je terecht voor allerlei soorten kaas. Via de automaat gaat de verkoop onafgebroken door.

Bij het party restaurant De Korenmolen kan je naast ontzettend lekker eten, (diner, lunch, brunch) ook terecht voor dat ovenverse worstenbroodjes uit de winkel van de korenmolenbakker!

Goed leven, dat is goed in je vel zitten, werk maken van een gezonde levensstijl en ook genieten van lekker eten, gezelligheid en ontspanning. Al meer dan 65 jaar draagt Van Herpt Delicatessen & Reform bij aan een goed leven, met de mooiste (biologische) verswaren zoals kaas, salades, vleeswaren en brood, delicatessen, natuurvoeding, voedingssupplementen en ook natuurzuivere cosmetica en lichaamsverzorgende producten. Alles voor een goed leven komt samen in hun winkel. Waarbij een kundig en persoonlijk advies al 65 jaar vooropstaat.

Bakker Allard is dé ambachtelijke brood- en banketbakkerij van Drunen. Bij hen kun je iedere dag terecht voor heerlijke versgebakken broodspecialiteiten, vlaaien, gebak, worstenbroodjes en andere lekkernijen.

Natuurlijk wordt alles dagelijks vers gebakken in onze eigen bakkerij!

Bij de Zorgboerderij Giersbergen verkoopt men groente uit de moestuin. Maar ook allerlei cadeaudingetjes die door cliënten zijn gemaakt.

Als dit verkooppunt geopend is, is er een bord aanwezig aan de oostzijde van de Duinweg in Drunen