Voor walnoten fiets je, als je in de buurt bent, even naar de Onsenoortsestraat 37 te Nieuwkuijk. In een kratje vindt u zakken met walnoten. Dit product is wel seizoen afhankelijk.

Aan de Onsenoortsestraat 31 te Nieuwkuijk vindt u een prachtig verkooppunt van pompoenen.

Angelique van Kessel is eigenaresse van Happy Crunch  te Nieuwkuijk. Zij bakt dagelijks de lekkerste granola vers volgens authentiek recept! Haar granola bevat 100% natuurlijke grondstoffen en zit boordevol noten, zaden en pitten.

Toen de lokale ondernemers ongeveer 3 jaar geleden in het dorp Haarsteeg hun deuren sloten, zagen Sjaak en Sjan een kans om hun droom in vervulling te laten gaan. Een eigen onderneming aan huis. Nadat alle plannen goedgekeurd waren, gingen de deuren op maandag 25 januari 2017 open. Klanten komen met veel plezier naar de winkel toe, kiezen hun eigen producten en zo wordt er van elke winkelgelegenheid een feestje gemaakt.

In de kaasautomaat bij deze geitenboerderij verkopen ze geitenkaas.

Stalletje met seizoensgroente en fruit zoals aubergines, bessen en bonen.

Stalletje met diverse biologische groenten

Bij de familie Timmermans aan de Inlaagdijk nr 27 te Haarsteeg kunt u terecht voor appels, appelmoes, peren, vijgen en vijgenjam

Vanaf eind augustus hebben Dennis en Kim weer pompoenen. Goede om er eens even langs te lopen.

In de moderne Muskens palingkwekerij groeien de palingen onder ideale omstandigheden op. Het voer en het water zijn van een uitstekende kwaliteit en de hygiëne wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Elk weekend wordt in hun eigen rokerij op ambachtelijke wijze verse paling gerookt.

Paling is altijd lekker, zeker als ie van Muskens is!