snijbonen en courgettes

biologische eieren

Stalletje met allerlei landbouwproducten, jam en eieren

Aan de Mommersteeg 78 te Haarsteeg vindt u een stalletje met kakelverse scharreleieren.

Hartelijk welkom op de site van Warme Bakker Pieter Vermeulen uit Haarsteeg

Bakker Pieter Vermeulen is een kleinschalige bakkerij in Haarsteeg met veel gevoel voor het bakkersvak. Men geeft het brood extra veel tijd om te rijpen, wat zorgt voor meer smaak. Het brood wordt gemaakt op zuurdesembasis doordat men werkt met kleine deegjes. Ambacht staat dan ook hoog in het vaandel. Hun bakkerij draait om het maken van goed én lekker brood, zodat klanten met plezier terugkomen.

Alles wordt hier met de hand gemaakt. Ze denken dan ook graag met hun klanten mee en leveren producten op maat. Ook niet te vergeten, de bij hen bekende Brabantse worstenbroodje! Deze maken zij al meer dan 25 jaar met dezelfde samenstelling en is erg populair in Haarsteeg en omgeving.

Aan deKerkstraat op nr.19 te Elshout staat een automaat met aardbeien, eieren, kaas en worst.

Bij Maatschap Vissers te Drunen aam de Duinweg 52, kunt u terecht voor witlof en pompoenen. In de loods kunt u een portie witlof of pompoenen kopen.

Voor walnoten fiets je, als je in de buurt bent, even naar de Onsenoortsestraat 37 te Nieuwkuijk. In een kratje vindt u zakken met walnoten. Dit product is wel seizoen afhankelijk.

Aan de Onsenoortsestraat 31 te Nieuwkuijk vindt u een prachtig verkooppunt van pompoenen.

Angelique van Kessel is eigenaresse van Happy Crunch te Nieuwkuijk. Zij bakt dagelijks de lekkerste granola vers volgens authentiek recept! Haar granola bevat 100% natuurlijke grondstoffen en zit boordevol noten, zaden en pitten.