Bij Oonse Boerderieje kunt u terecht voor al uw streekproducten, kwaliteitsvlees, kaas en
cadeau artikelen.

Het vlees verwerken zij zelf en wordt vacuüm verpakt en diep gevroren verkocht.
Zij verkopen rundvlees van eigen runderen, varkensvlees van het wroetvarken, beter leven-kip en
lamsvlees van de eigen lammeren en lammeren uit Raalte. Tevens verkopen zij pan-klare vleesproducten, bbq- en gourmetschotels én authentieke vleesproducten.
Al het vlees is diervriendelijk én antibiotica-vrij.

Hun kaas is echte boerenkaas, dit is een rauwmelkse kaas.
Deze zijn in verschillende soorten verkrijgbaar.

Boerderij Suydbroek is gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, in de streek Suydbroek in een mooi wandel en fietsgebied.
John en Marisca Hutten hebben ruim 30 jaar melkkoeien gehouden, maar sinds april 2020 is er geleidelijk overgeschakeld naar het houden van vleesvee.
Ze zijn trots op hun koeien en het vlees wat zij verkopen in de boerderijwinkel. Daarnaast verkopen ze ook andere streekproducten rechtstreeks van lokale ambachtelijke bereiders; zoals zuivel, kaas, mosterd, eieren en pannenkoekenmeel.

Delicatessenwinkel met ambachtelijke versproducten zoals kaas, worst, olijven, noten, wijn, lunch, koffie/thee, high tea, geschenk- en kerstpakketten.

Speciaalwinkel met heerlijke delicatessen waaronder Kaas, Huisgebrande Noten, Speciale Wijnen, diverse Chocola, internationale lekkernijen. Kerst en relatiegeschenken

Gezellige koffie/lunchroom met Italiaans gebrande koffie, speciale koffie’s, thee, High tea, huisgemaakte taarten, heerlijk belegd brood, tosti’s, huisgemaakte soep en smoothies

Diverse streekproducten waaronder Zuna kaasjes en Reggezuivel uit Notter en Nijverdalse honing en Twentse worst.

Verkoop van vlees en eieren uit de automaat 24/7. In de boerderijwinkel ook veel andere lekkernijen en streekproducten.

Courgettes en kalebassen

Appels

Groenten fruit aardappelen

In het seizoen verkopen zij verse courgettes. Daarnaast verkoopt men van maart tot november allerlei zelfgemaakte weckproducten zoals courgettes of augurken in zoetzuur, chutneys en stoofpeertjes. Ook verkopen zij bij het stalletje van Jenet en Maud diverse soorten zelfgemaakte jam. De kraam is zelfbediening en is elke dag open. Er kan contant afgerekend worden of d.m.v. een ’tikkie’

Jams, chutney, honing

Aardbeien, asperges en kersen