De Beer Leende is een bedrijf met vleesvarkens, akkerbouw en mestverwerking. De akkerbouw bestaat uit de teelt van aardappels, suikerbieten en mais.

Welkom op de webpagina van Stalhouderij van Oeffelen. U krijgt door middel van deze pagina een indruk van het bedrijf. Indien u verder nog vragen heeft kunt u  contact opnemen.

Naast de paardenstalling hebben we in de zomermaanden ook nog een boerderijwinkel met verschillende soorten groentes. De periode dat de winkel geopend is loopt van ongeveer halverwege april tot eind juni. In deze tijd verkopen men asperges, aardbeien, aardappelen, peulen, tuinbonen en rabarber. Tevens hebben ze vaak ook nog een aantal producten voor erbi,j zoals aspergewijn.

Boerderijwinkel waar de vriezer bomvol ligt met scharrelvlees van schapen en varkens van de eigen boerderij aangevuld met biologische kip en tamme konijnen uit de regio. En de houten kistjes zijn grotendeels gevuld met groenten en fruit uit de eigen tuin of omgeving.
Het overgrote deel van Arie’s assortiment is biologisch en tevens mooi aangevuld met diverse streekproducten.

De familie Bax hebben onder de rook van Eindhoven in het Brabantse dorpje Leende een aspergebedrijf. Hier houden zij zich sinds 1990 bezig met het telen van witte asperges.