De Bourgondiër in Hardinxveld-Giessendam. Een mooi ingerichte winkel is speciaal ingericht met een ruim assortiment aan wijnen en delicatessen. Bij ons in de winkel vindt u onder andere een ruime keuze aan verschillende soorten salades, diverse kwaliteitswijnen uit verschillende landen, verse vleeswaren en overheerlijke kazen. De Bourgondiër staat voor kwaliteit en is er speciaal voor de echte fijnproevers. Ons personeel staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Kom gerust een keer bij ons langs om kennis te maken met onze ruime keuze heerlijke producten uit heel Europa en om de smaak uit te kiezen die bij u past. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze delicatessenwinkel De Bourgondiër.

Op 10 juni 2016 hebben ze bij Verswinkel “In de Bogaard” hun deuren geopend in Hardinxveld-Giessendam aan Den Bogerd 26. Zij hebben er als doel om hun klanten vriendelijk te bedienen en willen onderscheiden door altijd verse (biologische) producten aan te bieden. Deze producten kopen ze zoveel mogelijk in bij lokale telers.
IN EIGEN KEUKEN
In eigen keuken bereidt men dagelijks verse maaltijden, soepen, salades, gesneden groenten en sappen.
KWALITEIT
Kwaliteit is bij hen erg belangrijk, men is dan ook de hele dag bezig met het controleren van de kwaliteit van de producten. Mochten ze niet meer aan onze standaard voldoen dan is weggooien zonde en bieden ze hun producten aan bij de voedselbank.