Een tuin met heel veel eenjarige plukbloemen, grassen en ook vaste planten waar je in de zomermaanden zelf je eigen boeketje bloemen mag komen plukken.
De pluktuin is open van half juli t/m begin oktober.
Ook buiten het plukseizoen kun je met workshops meedoen in het Koffiehuisje in hun tuin. Maak gezellig een mooie groendecoratie of bloemstuk samen in een groep(je).
Ze verkopen op kleine schaal zelfgemaakte producten zoals jam, chutney, siroop etc. Leuk om even langs te fietsen.

Aspergeboerderij gelegen op het mooiste gebied van gemeente Halderberge, de Langenberg. Een waar festijn voor menig wielertoerist. Familie Sep heeft de asperges sinds eind jaren 50 geteeld. De vader van Marijn is eind jaren zestig volledig overgestapt naar de landbouw. Zoon Marijn heeft het telen van asperges sinds 1995 weer opgepakt. Zijn winkel is gehuisvest in het oude karhuis.
Naast de verkoop van asperges kunt u er ook terecht voor aardbeien, aardappelen (jaar rond), uien, eieren van eigen kippen, zuivel van de Klef en vijf soorten eigen gebrouwen bier

Let Op:
U kunt bij de aspergeboerderij alle tijden terecht. De schuur is 24 uur open. In het aspergeseizoen kunt u er terecht tussen 08:00 -18:00 uur.

Boerderijwinkel /automaat T’hofke Familie Maes

Hier kunt u terecht voor verse groente van eigen land: aardappelen, uien en scharreleieren.

bij Blom’s Boerderij Stalleke kunt u terecht voor jam, zoetzuur, chutney, pompoenen, walnoten, groente en fruit uit eigen tuin. Ga er gerust een langs om er uw eten te kopen.

Bij Bastiaansen aan de Galgestraat 10 te Oudenbosch vind je kalebassen, pompoenen en kerstbomen. Het grootste deel van hun pompoenen is eetbaar en uit origineel zaad. Vraag de naam van de pompoen en men kent ze ook allemaal bij naam. Biologisch gekweekt en onbespoten.

De Postbaan

Zelfbedieningsverkoopkraam met nieuwe aardappelen Frieslanders, pompoenen en nieuwe gele uien.

Uien en aardappelen

De oorsprong van deze brouwerij ligt in het Zeeuwse Westkapelle. Brouwer Jan groeide op als boerenzoon en verbaasde zich over de uitgestrektheid van de graanvelden, die elk jaar in augustus opgegeten worden door enorme dorsmachines. Hoe het geoogste graan zijn weg vervolgde en middels diverse processen z’n weg vond in de voedselketen heeft hen altijd geïnspireerd. De liefde voor bier en het ontrafelen van het mysterie rond het brouwproces bracht de verbinding tussen het groeien en bloeien op de Zeeuwse velden en het Brabantse genieten.

Een paar jaar geleden begon het brouwen amateuristisch. Het eerste brouwsel was een extract in blik met wat water erbij, waarbij de smaak wel wat te wensen overliet. Nu een aantal jaar later is wat begonnen is als hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Het zelfgebrouwen bier is te koop via de webshop en bij verschillende verkooppunten. Ook kunt u een rondleiding in de brouwerij reserveren.

Aardbeienautomaat Kwekerij Loos

Het gehele jaar heerlijke verse aardbeien

The Butcher by Patrick

The Butcher by Patrick staat voor echt VLEES.

Sinds 1978 zijn ze steeds op zoek naar het beste vlees.

Een zoektocht die ze nog steeds voeren.

Ambacht en passie zijn hier de sleutelwoorden die er voor gezorgd hebben wat ze nu zijn: beenhouwers in hart en nieren, beenhouwers die zelf het vee opvolgen en slachten, volledig zelf versnijden voor zowel vers vlees, huisgemaakte charcuterie en traiteursgerechten maar ook voor lekkere snacks.

Alles wordt met evenveel aandacht en respect gebruikt van ‘nose to tail’, waarmee niets verloren gaat.