Kwarteleitjes, eieren, jam, komkommer, ingemaakte komkommer/augurken

Gildeslager Markus: Ambachtelijk, puur en (h)eerlijk!
Vlees en vleeswaren. Gemaakt van koeien die door Willem Markus zelf zijn uitgekozen. Zo weet hij zeker dat deze geboren en getogen zijn in het Groene Hart en een goed leven hebben gehad.

Dichtbij het mooie stadhuis in het historische centrum van Gouda vindt u de kaaswinkel Kaas van Kees op de Korte Groenendaal 8. In hun winkel liggen vooral veel boerenkazen en streekkazen. Kazen die onze ‘Gouwenaren’ uitermate waarderen vanwege de authentieke en pure smaken. Ze ontvangen veel fijnproevers in deze streek die van oudsher bekend staat om haar heerlijke kazen. Ook toeristen weten de winkel van Kaas van Kees goed te vinden om echte Goudse kazen en ambachtelijke boerenkazen te proeven.

Op een unieke locatie aan de Bloemendaalseweg in Gouda staat Boerderij Gouda, onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. Op hun boerderij hebben zij een boerderijwinkel waar zij met trots een aantal zeer lekkere producten verkopen, die deels op de boerderij zelf zijn geproduceerd en die deels uit het Groene Hart komen. Zij verkopen • Boerenkaas • Zelfgemaakte karnemelk en roomboter • Vlees van onze eigen koeien en varkens (ingevroren) • Onbespoten seizoensgroenten en fruit • Eieren • Rauwe koemelk (breng zelf een fles mee) • Honing • Jam • Mosterd • Vruchtensappen • Cadeau-artikelen uit onze activiteitencentra • Openhaardhout

Onze boerderijwinkel:
Zij verkopen deze producten vanuit hun boerderijwinkel. Zij kunnen ook thuis bezorgen zonder verdere kosten.

Wij zijn Marian en Trees, de wijkchefs van Rechtstreex  GOUDasfalt. Op het afhaalpunt zie je altijd één van ons en andere vrijwilligers als je je bestelling op komt halen.

Wil jij genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief van ons wijkpunt, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox.

Je kunt je bestelling plaatsen via de nieuwsbrief van tot maandag: 10:30 uur. De bestellingen kunnen opgehaald worden op woensdag  van 15.30 – 18.30 uur. Wij hebben geen bezorgservice.

Neem altijd je eigen tassen mee en je pinpas. Want betalen kan alléén met de pin.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk.

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

In het Groene Hart ligt, in het veenweidegebied, het plaatsje Reeuwijk. Hier is onze boerderij te vinden. Ons bedrijf telt 115 roodbonte melkkoeien, 65 stuks jongvee, 150 vleesvarkens en 20 schapen en wordt gerund door vader, moeder en kinderen Olieman.
De melk wordt gedeeltelijk verwerkt tot Boerenkaas. Je bent van maandag t/m zaterdag de gehele dag van harte welkom om bij ons aan huis Boerenkaas te kopen. We verkopen tevens kaasjes van 2 kilo die heel geschikt zijn als cadeau of voor relatiegeschenken en kerstpakketten.