Sinds 2016 verkopen ze bij de winkel van boer Jos hun eigen rundvlees ook aan huis. De klanten waarderen hun diervriendelijke manier van dieren houden, waarbij dierenwelzijn en diergezondheid hoog in het vaandel staat. Uiteraard is het mogelijk even een kijkje in de stal te nemen. Men vindt het belangrijk dat consumenten weten wat ze eten. Steeds vaker komt het hele gezin mee om de beleving van de boerderij mee te krijgen. Vol passie raadt Boer Jos het lekkerste stukje vlees aan en vertelt hij over hun bedrijf en het verhaal achter het vlees. De beleving bij het Puur Natuur vlees, doet jouw vlees nog beter smaken. Neem ook gerust een kijkje in de stallen en zie zelf waar het vlees vandaan komt. In 2017 zijn hun vleesburgers bekroond door Landstad de Baronie. Kom langs voor actuele acties! Vanaf nu ook verse scharreleieren en worstenbrood te koop in de winkel!

Wim en Harriëtte van Roessel – van der Heijden hebben in Riel; biologische boerderij “de Regte Heijden’. De weilanden grenzen aan natuurgebied de Regte Heide. In de weilanden rond hun boerderij grazen de 100 melkkoeien en hun kalveren.

Zij werken agro-ecologisch en hebben als bedrijfsfilosofie ‘het samenwerken met en leren van de natuur’. Samenhang dus tussen bodem, plant, dier, mens en omgeving. Een constante zoektocht en leerproces naar het verbeteren van de wisselwerking tussen alle onderdelen.

De optimale vorm van de boerderij voorziet in verschillende thema’s; kringlopen, bodem, natuurlijk gedrag en diergezondheid, economie, energie, maatschappelijke verantwoordelijkheid, biodiversiteit en watermanagement.

Vermeulen Eieren is een modern legpluimveebedrijf. Zij leveren verse eieren en eiproducten in hersluitbare flessen uitsluitend uit eigen productie. Bij Vermeulen eieren beschikken ze over een uiterst moderne productiestraat voor het produceren, verpakken en transporteren van hun eieren en eiproducten. Zij hebben de hele keten in eigen hand, waardoor men korte levertijden kan garanderen. Vandaag gelegd, is morgen op tafel. Zij hechten groot belang aan hygiëne en productveiligheid. Vermeulen Eieren voldoet aan alle eisen die HACCP op dit gebied stelt.