Aan de Nieuweweg 77 te Stellendam verkoopt rabarberbubbles. Een heerlijk drankje uit de fles. U kunt er ook terecht voor rabarberstelen en rabarberjam. Het is er volop rabarber dat er de klok slaat.
Bij Rabarberbubbles organiseren ze ook proeverijen voor gezelschappen.
Eigenaar Cees Breederland is beëdigd Chevalier Sabreur dus bevoegd om flessen met de sabel te openen bijvoorbeeld op feestelijke aangelegenheden. Altijd makkelijk om te weten.

Laura Laeyendecker, een nog jonge onderneemster, startte een compleet nieuw concept op. Een ontbijtservice met daarbij de mogelijkheid om jouw ontbijt bij haar te bestellen dat zij naar jouw wensen samen stelt. Daarnaast is er een mogelijkheid om een picknickmand bij haar te bestellen. Niks onderweg op zoek naar een broodje of koffie/thee gewoon je eigen mand meenemen, onderweg het kleed uitspreiden en genieten van wat de mand te bieden heeft. Let wel op dat je de mand minimaal 24 uur van te voren bestelt.
Wilt u een high-tea organiseren, dan hoef je niet zelf meer de winkels langs. Die kan je ook bestellen bij Laura.
Een prachtige aanvulling op de vele initiatieven die er a zijn op Goeree-Overflakkee.

Leuke nieuwe en tweedehands spulletjes. Maar ook eigen gemaakte aardbeien, bramen, rode bessen, blauwe bessen, jam en koekjes, etc.

Wou! is zuivel wat door hen zelf is gemaakt van de melk van hun (voornamelijk) roodbonte koeien.
Deze mooie dames voorzien hen in hun eigen tempo van melk.
Melk die meeleeft met de seizoenen en waar de ontwikkeling van de weidegrond in te proeven is.
De producten hebben daarom geen “standaard” smaak. De zuivelautomaat is iedere dag van de week open!
Er is naast de zuivelautomaat ook een melktap geplaatst. Er zijn glazen flessen te koop, maar men kan ook een eigen fles meenemen

Yoghurt, karnemelk en vla behoort tot het vaste assortiment, iedere keer uitgebreid met ander lekkers wat van melk gemaakt kan worden.

In Stellendam vindt u op het erf van de familie Keizer Landwinkel Keizer – onderdeel van een veelzijdig agrarisch bedrijf waar fruitteelt, groenteteelt en landbouw plaatsvindt. In de Landwinkel vindt u dan ook een enorm assortiment aardappelen, groente en fruit van eigen land! Lekkere aardappels uit de kleigrond. Spinazie, sla, andijvie, diverse soorten kool, snijbonen, postelein… te veel om op te noemen!