Hier kun je tijdens een fietstochtje even heerlijk uitrusten in hun prachtige tuin. Onder een zelfgebouwde overkapping.

U kunt hier lekker een bakkie koffie/thee of iets fris pakken in hun zelf-bediening kast. Ook kunt u heerlijke zelfgebakken koek kopen. Ook hebben ze allerlei zelfgemaakte jam uit eigen tuin te koop. Geniet van de natuur en strek even uw benen, zodat u daarna weer fris op de fiets stapt.

Ook verkopen ze regelmatig stekjes van de pannenkoekenplant, vijgenstekken en vingerhoedskruid.

Martijn Dogterom heeft een landbouwbedrijf met 3 broers: Chiel, Job en Thijs.  Ze telen aardappelen, uien, suikerbieten, tarwe maar voornamelijk tulpenteelt Majoth Flowerbulbs BV.

Door de coronacrisis worden hun aardappelen niet meer opgehaald en omdat hun kinderen Hannah en Emma dit zo erg vinden zijn ze begonnen met het verkopen van de (friet-)aardappelen in een stalletje aan de weg. Deze aardappelen zijn ook geschikt om te koken en te bakken.

Omdat hun school dicht was, hadden ze tijd om de aardappelen in te pakken. De verkoop gaat erg goed  en ze vullen meerdere keren per dag het stalletje bij. Ze vinden het erg leuk om te doen en wensen iedereen van harte welkom!

Direct aan de provinciale weg heeft familie Vader een stalletje staan aan het bloembollenveld. Helma en Ronald Vader verkopen seizoensgroenten zoals rode kool en andere  producten. In het seizoen hebben zij groene asperges.