Bij de Viswinkel Ouddorp haal je je haring vers van ’t mes. Daarnaast kan je er terecht voor gebakken kibbelingen en lekkerbek, verse vis, sushi en nog veel meer lekkers! Kom gezellig langs!

Al bijna 60 jaar is Visspecialist Hameeteman een begrip in Ouddorp en omgeving! Bij hen staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede prijs hoog in het vaandel!

In de winkel aan het Hoge Pad 5 bieden zij eetgelegenheid voor ongeveer 50 gasten en buiten op het zonnige terras hebben zij plek ook nog plek voor ongeveer 40 gasten.

Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten hebben zij zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, salades, tapas, sushi uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke borrelschalen. Zij wensen u een smakelijk bezoek!

Heeft u vragen of heeft u binnenkort een feestje? Bij Hameeteman is alles bespreekbaar! Zij staan altijd voor u klaar in hun winkel!

“Landlekkers ” is zelfbediening
Verschillende soorten aardappelen, zoals: Frieslander, Bildstar, Agria en Eigenheimer.

VAN HET LAND NAAR DE KLANT!

U kunt er terecht voor aardappelen, uien en sjalotten alles van eigen land.

Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek hun vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van de door hen zelfgemaakt ijs of bezoek het restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In de kaasmakerij zie je hoe hun kaas wordt gemaakt en in hun landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Ben je met een (grote) groep of zoek je een leuke stop tijdens een dagtrip, dan verzorgen zij graag uw lunch! Het restaurant is tevens een unieke locatie voor vergaderingen, sessies of allerlei andere bijeenkomsten.