Verse Zeeuwse eieren te koop. Aan de Fabiusstraat 100 te Melissant staat een kraam voor de deur met daarin heerlijke verse eieren. Die kunt u niet laten staan. U deponeert uw geld in een eierbus die naast de eieren staan.

De Ûûlestee is een kleinschalig biologisch veehouderij. Er is een Theetuin bij dit landbouwbedrijf om om koffie te drinken of thee met iets lekkers te nuttigen. Er is een mogelijk binnen te zitten. De Ûûlestee is open op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Een leuke plaats om even af te stappen en iets te drinken.

Eieren te koop aan huis.

De Boerderij
Vlakbij de Slikken van Flakkee, ligt het familiebedrijf van Kaasboerderij Mulder.
S+jaak, Tonny en Stefan Mulder bereiden hier ambachtelijke kaas en zetten daarmee een ruim 45 jaar durende familietraditie voort. De smaak van dit goudgele product is in de loop der jaren steeds verder verfijnd.
Het welzijn van de koeien staat voorop. Door de juiste voeding en het creëren van een fijne leefruimte kan de kwaliteit van de melk, en dus ook van de kaas, het beste gewaarborgd worden.
Tevens is Kaasboerderij Mulder, door o.a. het gebruik van zonnepanelen, een duurzame onderneming. In de toekomst hopen zij energie neutraal te zijn. Ambachtelijkheid, authenticiteit en duurzaamheid zijn dé kernwoorden die heel specifiek van toepassing zijn op kaas van de familie Mulder.