Bij Annelies Koster zijn biologische courgettes, komkommers en later bonen verkrijgbaar.

De Snoeperij

Hier kunt u terecht voor koffie, thee, taart.

Ook kunt u  een  lekkere picknickbox (voor 2 personen) bestellen om mee te nemen tijdens uw fietstochtje.

Aan de Smalle Blokweg nr. 1 te Dirksland, trekt Mirjam Nelisse haar kruiden op. Alle kruiden worden geteeld zonder gewasbeschermingsmiddelen en zonder kunstmest.

Groot’s Honing zijn imker in Dirksland en verkopen honing aan huis. Ze slingeren hun honing zelf uit de raten, de honing is zuiver, vers en niet verhit.

Handbalsems en lippenbalsems maken zij zelf, met hun eigen bijenwas en andere biologische ingrediënten. Natuurlijk hebben ze ook bijenwas kaarsjes!

Voel je vrij om bij hen aan te bellen als je vragen hebt, of als je met ’n Tikkie wilt betalen.

Tot ziens in Dirksland!

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet?
Arie en Petra Verweij hebben deze droom verwezenlijkt.
Samen met hun kinderen hebben ze in korte tijd het bedrijf “De Beestenboel van Verweij” opgebouwd.
Sinds 2013 zijn ze bedrijfsmatig gestart met het houden van vleeskoeien van het ras Charolais en verkopen ze BBQ-vlees en vleespakketten.

De dekstier en de moeders met hun kalfjes lopen in de periode mei – oktober op de drie natuurgebieden om hen heen. Te weten De Breede Gooi aan de Westdijk te Dirksland; Klaasjeswater of Oude Dee aan de Schenkeldijk te Herkingen; Paardegat te Herkingen. In de winterperiode staan ze op stal. Waar ook hun kalfjes worden geboren.

Zij verkopen vers ingevroren BBQ-vlees van eigen koeien vanuit de vriezer. Informeer even van te voren of er iemand aanwezig is.  In de winterperiode kan er worden gereserveerd worden voor verse rundvleespakketten.