Aan de Tilsedijk nr 5 te Den Den Bommel verkoopt Landbouwbedrijf Osseweijer aardappelen en uien.

Echte Flakkeese honing van Imkerij Het Blauwe Huis.

Een schattig schuurtje van fam. de Leeuw met een grote variatie streekproducten.

Het ligt onderaan de dijk waarlangs je heerlijk kunt fietsen.

De familie Sauren, vier koppig groot houden/leven op de Saurenhof samen met hun (melk)koeien. Onder het motto ‘puur en veelzijdig’ verkopen/brengen zij rauwe melk aan de man. Kom eens een kijkje nemen en laat u verrassen door de eerlijke en romige smaak van de melk die onze koe(ien) elke dag voor ons weten te produceren

Samen met drie zoons, Niels, Arjan en Tony, runnen Anton en Corina Lokker een volwaardig landbouwbedrijf. Op het land worden aardappels, uien, diverse soorten kool, waaronder de inmiddels bekende Bommelse Bloemkool, rode kool, boerenkool, spitskool, sla, prei, andijvie, rode bieten, broccoli en winterwortelen op milieuvriendelijke wijze geteeld. Daarnaast worden er in het seizoen ook aardbeien en bolchrysanten geteeld.

De boerderij aan de Tilsedijk 6 is gebouwd in 1860. Sinds de dertigerjaren van de vorige eeuw woont hier de familie de Baar. Wij, Sjef en Hanneke de Baar-Aarden, zijn ondertussen de derde generatie. In 2004 hebben wij het bedrijf overgenomen dat toen bestond uit een akkerbouw- en een vleeskuikentak. De vleeskuikenstal werd datzelfde jaar omgebouwd naar leghennen met vrije uitloop.
In 2011 werd een tweede vrije uitloopstal gebouwd. Door de jaren heen werden doorlopend grote en kleine aanpassingen gedaan die het welzijn van mens en dier bevorderden.