Aan de Dorpsweg 56 te Sommelsdijk kom je een kraam tegen met eieren en Schulp Fruitsappen. Via de webshop is er ook een mogelijkheid om geschenkpakketten te bestellen.

Bij Annelies Koster zijn biologische courgettes, komkommers en later bonen verkrijgbaar.

Munt en Zo

Hier kunt u terecht voor plasticvrij duurzame producten zoals o.a. thee, kruiden en fairtrade chocolade

De Snoeperij

Hier kunt u terecht voor koffie, thee, taart.

Ook kunt u  een  lekkere picknickbox (voor 2 personen) bestellen om mee te nemen tijdens uw fietstochtje.

Hoe verser gebrand, hoe beter de koffie. En dan te bedenken dat een gemiddeld pak koffie in de supermarkt weken en weken staat te wachten tot het eindelijk op gedronken wordt. Dat moet beter kunnen, dachten Jan en Joost, twee opgegroeid broers op het eiland Goeree-Overflakkee. Brandstof Koffie: een lokale, kleinschalige koffiebranderij op Goeree-Overflakkee die zich richt op eerlijke handel, goede kwaliteit koffie en duurzaam ondernemen. Brandstof Koffie is een ambachtelijke koffiebranderij, waar de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie krijgt.

Aan de Nieuweweg 77 te Stellendam verkoopt rabarberbubbles. Een heerlijk drankje uit de fles. U kunt er ook terecht voor rabarberstelen en rabarberjam. Het is er volop rabarber dat er de klok slaat.
Bij Rabarberbubbles organiseren ze ook proeverijen voor gezelschappen.
Eigenaar Cees Breederland is beëdigd Chevalier Sabreur dus bevoegd om flessen met de sabel te openen bijvoorbeeld op feestelijke aangelegenheden. Altijd makkelijk om te weten.

Laura Laeyendecker, een nog jonge onderneemster, startte een compleet nieuw concept op. Een ontbijtservice met daarbij de mogelijkheid om jouw ontbijt bij haar te bestellen dat zij naar jouw wensen samen stelt. Daarnaast is er een mogelijkheid om een picknickmand bij haar te bestellen. Niks onderweg op zoek naar een broodje of koffie/thee gewoon je eigen mand meenemen, onderweg het kleed uitspreiden en genieten van wat de mand te bieden heeft. Let wel op dat je de mand minimaal 24 uur van te voren bestelt.
Wilt u een high-tea organiseren, dan hoef je niet zelf meer de winkels langs. Die kan je ook bestellen bij Laura.
Een prachtige aanvulling op de vele initiatieven die er a zijn op Goeree-Overflakkee.

Aan de Smalle Blokweg nr. 1 te Dirksland, trekt Mirjam Nelisse haar kruiden op. Alle kruiden worden geteeld zonder gewasbeschermingsmiddelen en zonder kunstmest.

FittersVers is een mooi verkooppunt met zelfbediening! Vele soorten groente en fruit, aardappelen en uien. In het zomerseizoen verkoopt men ook ijs, frisdrank en koek. Neem even je rust en neem plaats aan hun mooie picknicktafel en geniet van het platteland!

Verse Zeeuwse eieren te koop. Aan de Fabiusstraat 100 te Melissant staat een kraam voor de deur met daarin heerlijke verse eieren. Die kunt u niet laten staan. U deponeert uw geld in een eierbus die naast de eieren staan.