Kaasboerderij het Vaartje is het adres voor ambachtelijke en natuurzuivere boerenkaas! Want wat ambachtelijk is gemaakt, smaakt !  Waar Kees & Toos Havermans jaren geleden gestart zijn met verkoop van boerenkaas is de winkel inmiddels uitgegroeid tot een waar paradijs voor de kaasliefhebber. Samen met Linda, hun dochter verkopen zij een rijk assortiment aan boerenkaas, van jong- naar oud, kruidenkazen en geitenkaas. Ook zijn er diverse zuivel-en streekproducten in de winkel te vinden. Op zoek naar een leuk uitje? Wij verzorgen ook excursies, waarbij u onder genot van een drankje en natuurlijke onze kaas, uitgebreide uitleg krijgt over het maken van kaas.

Bij de gebroeders Lauwerijssen kunt u terecht voor lekkere en verse aardappelen; Frieslanders, Obama’s en Fontana’s. Verder in het assortiment: eieren, uien, groente en fruit!

Ze verkopen hier vlees van hun eigen Blonde d’ Aquitaine dieren, wat dus puur vlees is en waar totaal géén conserveringsmiddelen, kleurstoffen of water aan zijn toegevoegd. Daarnaast ook eieren, aardappelen en soms onbespoten groenten uit hun eigen groentetuintje.

De molen maalt o.a. biologisch geteeld graan van Jack Verhulst van de Hillekenshoeve te Etten Leur tot vele soorten meelproducten. Deze (h)eerlijke lokale producten zijn te koop in de molenwinkel.

Groentekwekerij Luijkx is een boerderijwinkel waar met name eigen geteelde aardappelen en groente worden aangeboden. Het assortiment is uitgebreid met streekproducten zoals eieren en honing. Ook voor een groot assortiment aan vers en lekker fruit bent u bij hen op het goede adres.

Het bedrijf Heidehoeve ligt tegen de rand van Etten-Leur, vlakbij de Vloeiweide. Op hun boerderij is in 1999 een hygiënische ijsbereidingsruimte gebouwd en zijn zij gestart met het bereiden van ijs. IJs dat staat voor kwaliteit en ambachtelijk is gemaakt met melk van hun eigen koeien. Zij produceren volgens de HACCP en leveren aan horeca, winkels en particulieren.
U bent van harte uitgenodigd om een keer een kijkje te komen nemen op hun (rolstoeltoegankelijk) bedrijf.

In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep.
Hier draait alles om de mooie dingen van het leven.
Verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten.
Ze houden bij de Santspuy van hard werken en van alles wat zij ervoor terugkrijgen. Om dát gevoel met u als bezoeker te kunnen delen, maakt hen trots. Kom genieten en proef de smaken van Etten-Leur.