Zij zijn kaasverkopers van huis uit, maar hebben in de loop der jaren het assortiment aangevuld met verschillende specialiteiten. Een grote afdeling met dagelijks versgebrande noten, een rijk assortiment ambachtelijke bonbons, een goedgevulde tapas- en olijvenbar, olijfolie en azijn uit het vat, kortom: teveel om op te noemen!

Bij ’t Broodhuys staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn wij erkend Gildelid en mogen we ons ambachtelijk bakker noemen. Voor het lekkerste brood en heerlijke specialiteiten bent u ben hen dus aan het juiste adres. De Enkelhuizer merakel en de met vijf sterren bekroonde Enkhuizer eierkoeken zijn tot ver buiten de landsgrenzen geliefd.

Niet alleen onze ambachtelijke producten zijn smaakvol en bijzonder, ook ons pand in Enkhuizen is een vermelding waard. Het is waarschijnlijk het oudst bewaarde stenen woonhuis in Noord-Holland boven het IJ. Het huis met een rijkelijk versierde trapgevel moet bij de bouw rond 1540 een van de voornaamste huizen zijn geweest. In de 16e eeuw was het in bezit van de adellijke familie Van Westphalen. Mogelijk waren zij de opdrachtgevers van de bouw.