Bij de Zandtster Melktap kunt u uw melk zelf tappen. Er is een melktap aanwezig waar. Met eigen fles of kan is het mogelijk om minimaal 0,5 liter melk af te nemen. Heb je geen geschikte fles dan kunt u deze afnemen op het bedrijf zelf. De melktap werkt met muntgeld. Deze veehouder, die in 1996 is begonnen, melkt de koeien met een melkrobot. De koeien bepalen op deze manier zelf wanneer en hoe vaak ze gemolken willen worden.

De koeien hebben op dit bedrijf, tijdens het huidige weideseizoen (tot en met oktober), dag en nacht, zelf de keuze of ze binnen of buiten willen zijn.

Bij de Zuivelboerderij is ook een winkel met een zeer divers assortiment aan streekproducten. Zoals honing- en vruchtenwijn, Pronkjewail bier, smulsaus en –jam, waddenzout, Groninger mosterd en nog vele andere lekkernijen. Uiteraard kunt u er alle kazen vers van het mes kopen.

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.