Bij de Groenerie zetten we ons in voor mensen die willen re-integreren, jongeren en volwassenen met een “rugzak” en anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met elkaar werken we in de aardappelteelt, in de groententeelt, of bijvoorbeeld in onze verwerkingskeuken. Hoe we dit realiseren? Door samen te werken, te communiceren en door te pakken. Kom eens kennis maken!

Bij Jorisbrood draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling, goede spijsvertering en maximale voedingswaarde. Om dit te bereiken krijgt hun brood ruim de tijd zich te ontwikkelen. De broden worden bereid met twee traditionele Franse bakmethoden: pain au levain (zuurdesem) en poolish (voordeeg).

In de boerderijwinkel verkopen ze naast hun eigen Kromhoekster Kip ook diverse andere streekproducten. Wat dacht u van lamsvlees, rundvlees, varkensvlees, zuivel, eieren, jam, honing en ijs uit de streek?

In Goede Aarde is een kleinschalig dagactiviteitencentrum in Ede voor jongeren met een verstandelijke en/of psychische beperking. Op het terrein kan je terecht voor zelfgemaakte streekproducten.

Voor verse Veluwse streekproducten kunt u op vrijdag en zaterdag terecht bij Boerderij De Moriaan

Bij Familie Bakkenes kunt u 6 dagen in de week terecht voor groente, fruit, streekproducten en geschenkmanden. Deze gezellige winkel staat in Lunteren.

In Ede staat de biologische zorgboerderij Makandra. Dit is een dagbesteding voor mensen met en verstandelijke beperking en/of psychische stoornis. Zij verzorgen de dieren en onderhouden de moestuin, de bessenstruiken en de fruitbomen. De oogst en producten die op ambachtelijke wijze gemaakt worden, kun je kopen in de boerderijwinkel.

De Kardoen is dé speciaalzaak in biologische producten voor Bennekom en omstreken. Je vindt hier biologische producten en en biologische streekproducten!

Heerlijk Kalfsvlees verkoopt kalfsvlees van hun eigen kalveren! De kalveren worden gehouden in een kalverhouderij in Bennekom.

In Boerderijwinkel Top worden producten van het eigen erf verkocht. Denk hierbij aan eieren, vlees en zuivelproducten zoals kaas en melk. Ook worden in deze winkel groente en fruit van het seizoen verkocht.