Hun boerderijdieren houden zij op biologische wijze. De koeien zijn van het vleesras Blonde d’Aquitaine. De kalfjes blijven bij hun moeder en gaan samen de wei in. U kunt bij hen (h)eerlijk vlees bestellen.

Dit gaat in de vorm van diepvriespakketten. Een rundvleespakket bevat: biefstuk, tartaar, runderlapjes, runderworstjes/hamburgers, gehakt, rosbief en entrecote (in 8/10 kg pakket). De pakketten wegen 6, 8 of 10 kg en het vlees is per 2 stuks verpakt of per 250 gram. Ons SKAL nr. is 024355. Op www.skal.nl vindt u meer informatie over de biologische landbouw en de certificering.

De wilde ganzenpopulatie is ook in ons gebied explosief toegenomen. Dat zorgt voor voor schade in o.a. de landbouw. De provincie heeft besloten dat wilde ganzen bejaagd en gevangen moeten worden in de zomerperiode. Omdat zij het zonde vinden als dit vlees onbenut blijft stimuleren zij het eten van wilde ganzenvlees en verkopen zij ganzenpakketten.

Een ganzenpakket (ong. 2 kg) bestaat uit ganzenborstfilets, ganzenbout en gerookte ganzenborst. Bij het afhalen van het pakket kan de betaling plaatsvinden.

Net als onze klanten willen we weten wat we eten. Waar komt ons vlees vandaan, wat voor leven heeft het dier gehad? Het welzijn van een dier, de leefomstandigheden, de wijze van slachten en het ambachtelijk verwerken zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit van het vlees.