Het bedrijf is in eigendom van Kees en Emmy Damen die geboren en getogen zijn op een akkerbouw- en loonbedrijf. Zij runnen samen het bedrijf, en verder zijn zoon Bas, schoonzoon Piet en een aantal ervaren medewerkers fulltime op het bedrijf werkzaam.

Ongeveer 75 jaar geleden begon grootvader met een maaibalk en trekker te werken bij andere boeren. Enkele jaren later kwam er een dorskast bij om ‘s winters alle boerderijen af te gaan om graan te dorsen. Zo groeide het toenmalige dorsbedrijf uit tot het huidig loon- en grondverzet Damen.

Gelegen in het vruchtbare delta kleigebied van het Zuidwesten van Nederland in West Brabant tussen Wagenberg en Zevenbergen bij Knooppunt Zonzeel.

Zij verkopen Victoria kleiaardappelen bij hun boerderij.

Sinds 1993 worden op de aspergekwekerij Van Beek met veel passie asperges geteeld. Na te zijn gestart met 1 hectare. Hebben zij momenteel zo’n 35 hectare in gebruik waarvan 8 hectare verwarmd en 1 hectare onder glas.
Zodoende kunnen zij bij Van beek de klant al vroeg in het voorjaar voorzien van heerlijke verse asperges.
In 2015 hebben zij hun winkel geheel verbouwd en zijn zij trots op het resultaat. In de dagelijks geopende winkel (tijdens het aspergeseizoen) vind u er alle producten om uw aspergemaaltijd tot een feestje te maken.
Vergeet ook niet de zomerkoninkjes op de toonbank.
Bij Van Beek vind u de winnende aspergewijn in ons assortiment.
Wanneer je  iemand echt wilt verrassen met een mooi cadeaupakket of cadeaubon bent u aan het juiste adres bij Van Beek asperges. Ga gerust eens langs op hun bedrijf en bezoek de gezellige winkel, waarin men dagelijks voor u klaar staat.

Marja van Boerderij “de Laak” in Terheijden maakt haar ijs met de melk van haar eigen koeien. Al het ijs wordt gemaakt zonder smaakpasta’s en is dus vrij van toegevoegde smaakstoffen/kleurstoffen.  De smaak komt van de echte ingrediënten zoals de melk, echte vanillestokjes, fruit of maken ze zelf zoals de karamelsaus.

Ze werken samen met lokale leveranciers, zoals bijvoorbeeld de bakker uit hun dorp voor al hun koelkruimels. Zo proberen ze de keten kort te houden en is hun ijs daardoor een Erkend Streekproduct.

Het ijs is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten te vinden op hun website.

U kunt ook ijs kopen op de boerderij. Ze zijn op zaterdag geopend: 09.00 – 13:00 uur.