Als pionier in de veeteelt begonnen zij (Fam. Steenbergen) als eerste biologische bedrijf ter wereld met het fokken van Wagyu. Inmiddels is hun Wagyu veestapel – anno 2020 – uitgebreid en bestaat een groot deel van onze huidige veestapel uit Wagyu runderen.
Naast Wagyu vlees fokken zij nog met enkele andere runder rassen. Zij verkopen daarom ook rundvlees van deze rassen, in het assortiment genoemd: “luxe rundvlees”. Dit vlees is uiteraard ook biologisch en komt van o.a. het Piemontese runderras.

Het assortiment biologisch varkensvlees is afkomstig van de eigen varkens. Zij houden het Berkshire varken en het Husumer (x Pietrain) varken op de boerderij.

In de winkel zijn vele verschillende producten verkrijgbaar, die allen een relatie hebben met natuur, gezondheid of de boerderij. U kunt geneeskrachtige kruiden, planten, gedroogde kruiden en allerlei theesoorten kopen, eigenlijk te veel om op te noemen.
Er zijn allerlei pure theesoorten zonder toevoegingen te koop zoals brandnetel, Sint Janskruid, Citroenmelisse, Rooibos, Groene Thee, Kruizemunt, Kamille, Vlierbloesem.
Ook zijn er allerlei kruidentheemengsels en gezondheidstheemengsels.

Daarnaast verkopen zij verschillende streekproducten en cadeau-artikelen.