De Tuinen van Hartstocht is zelfoogsttuin volgens het CSA-concept: Community Supported Agriculture. Dat betekent dat je lid kunt worden van onze tuin. Je betaalt aan het begin van het jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico’s. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er even geen sla is…

Met je bijdrage kunnen wij plantgoed, zaden en materialen kopen en onszelf betalen voor het onderhouden van de tuin. Zo zijn wij zeker van een inkomen, en jij van verse groente.

Bij Hartstocht doet men aan biologische landbouw, een natuurvriendelijke manier om voedsel te produceren.
Een gezonde en levende aarde is het uitgangspunt. Boeren in balans met de natuur vindt men belangrijk. Daarom zijn zij ook een biologisch bedrijf. De doelstelling van het bedrijf is om natuurlijke en vooral gezonde producten als melk, vlees en vis te produceren. De dieren leiden naar eigen woorden, een mooi leventje. Het evenwicht tussen dier en natuur zorgt daarnaast voor een betere kwaliteit vlees en melk.

Net buiten Abcoude, midden in het groen, vind je Anna Haen. Een prachtig plekje waar je dagelijks van 10:00 tot 17:00 kan genieten van heerlijke koffie met huisgemaakte taarten, lunch, high tea of borrel. Alles vers uit eigen keuken met producten van het seizoen en uit de streek. Voor grotere groepen verzorgen we bij Anna Haen ook kookworkshops of een feestelijk privé-diner. En voor zakelijke gelegenheden bieden we bijzondere vergaderlocaties in de regio van Amsterdam. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden bij Anna Haen, of kom gezellig bij ons langs!

Bij Bart en Jacolien Hogenhout op kaasboerderij Geingenoegen in Abcoude verkopen ze kaas, zuivel, vlees en streekproducten.