Bij Hartstocht doet men aan biologische landbouw, een natuurvriendelijke manier om voedsel te produceren.
Een gezonde en levende aarde is het uitgangspunt. Boeren in balans met de natuur vindt men belangrijk. Daarom zijn zij ook een biologisch bedrijf. De doelstelling van het bedrijf is om natuurlijke en vooral gezonde producten als melk, vlees en vis te produceren. De dieren leiden naar eigen woorden, een mooi leventje. Het evenwicht tussen dier en natuur zorgt daarnaast voor een betere kwaliteit vlees en melk.

Net buiten Abcoude, midden in het groen, vind je Anna Haen. Een prachtig plekje waar je dagelijks van 10:00 tot 17:00 kan genieten van heerlijke koffie met huisgemaakte taarten, lunch, high tea of borrel. Alles vers uit eigen keuken met producten van het seizoen en uit de streek. Voor grotere groepen verzorgen we bij Anna Haen ook kookworkshops of een feestelijk privé-diner. En voor zakelijke gelegenheden bieden we bijzondere vergaderlocaties in de regio van Amsterdam. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden bij Anna Haen, of kom gezellig bij ons langs!

Bij Bart en Jacolien Hogenhout op kaasboerderij Geingenoegen in Abcoude verkopen ze kaas, zuivel, vlees en streekproducten.