Bij de bed,-breakfast en bofega Geeserwaag kunt u naast heerlijk logeren proeven van de streekproducten die men er verkoopt. De letterlijke vertaling van het Spaanse woord bodega is “voorraadkamer”. De bodega Geeserwaag is dan ook gevuld met al het lekkers dat Drenthe te bieden heeft.

U kunt hierbij denken aan kaas en worst van eigen (melk)vee, honing van de lokale imker, bier uit Veenhuizen, chocolade uit Coevorden en vruchtensap van de fruitteler. Deze producten serveren wij aan onze B&B gasten en verkopen wij ook in onze streekproductenwinkel. Ook zijn buurtbewoners en toeristen welkom voor een heerlijke bak koffie, gemaakt van speciaal voor ons gebrande bonen in een ambachtelijke branderij in Emmen.

U vindt hier ook het Toeristisch punt TOP een mooie reden om er eens naar toe te gaan.

De winkel van Miss TuinBoon is gevestigd aan de rand van het authentieke boerendorp Gees met de vele karakteristieke Saksische boerderijen.  Drijvende kracht achter Miss TuinBoon is Claudia Boon -van Heteren. Bij Miss TuinBoon zijn ze er voor iedereen die van bloemen & groenten houdt! Daarnaast hebben ze veel vaste planten van lokale telers. Vanaf eind juni oogsten ze zoveel mogelijk bloemen rechtstreeks van het land en om 10:00uur staan de kleurrijke boeketten in de winkel. Ook kun je kiezen uit heerlijke groenten rechtstreeks van de Miss TuinBoonakker. In het voorjaar kun je terecht voor biologische tulpen en narcissen. Wil je een boeket of groenten bestellen dan kan dat ook telefonisch of via Facebook of Instagram. Afhalen doe je in de winkel zelf. Met de bloemen & groenten van Miss TuinBoon haal je een palet aan kleuren in huis & vier je de seizoenen met hen mee! Hebben we eerdaags een ontmoeting?

Hier is Bonte Bentheimer Varkensvlees te koop.
Op voorraad in diepvries per 2 en 4 stuks verpakt.

U kunt telefonisch bestellen en natuurlijk ook langskomen.