Welkom op pluimveebedrijf Thomassen, waar de kippen elke dag buiten scharrelen en je hun verse eieren kan halen uit de eierautomaat.

Pure, eerlijke producten. Vers en met een streekeigen karakter. Bij Verbeek eieren weten ze wat smaakt! In de moderne automaten vindt u dagverse scharreleieren, maar ook aardappelen, uien en Betuwse Kakelroom. Zo haalt u eenvoudig en snel verse, heerlijke producten in huis.

Verbeek eieren is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en wordt inmiddels door de derde generatie gerund. Zij zijn gevestigd in het Betuwse Lienden en richten zich op de verkoop van eerlijke producten. Zij leveren aan particulieren en aan zakelijke gebruikers.

Omdat het welzijn van hun dieren hoog in het vaandel staat hebben de kippen ruimte om te scharrelen en krijgen zij goede voeding. Ook zijn zij IKB (Integrale Keten Beheersing) gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de regelgeving omtrent voedselveiligheid, hygiëne en traceerbaarheid. Kwaliteit verzekerd!

In deze streekwinkel verkopen ze heerlijke verse groente en fruit, ambachtelijk gemaakte zuivelproducten, vruchtensappen, jams, secco’s en andere verwerkte producten.

In Maurik staat aan de Rijnbandijk 115, het stalletje ‘Verwen super’. Een stalletje dat is gevuld met fruit. Een mooie plek om er even te stoppen en wat fruit te shoppen.

Aan de Rijnbandijk 209 te Rijswijk (Gld) staat er aan de weg een stalletje met pruimen en appels.

Lust je tomaten en/of courgettes, dan ben je aan de Rijnbandijk 211 te Rijswijk (Gelderland) aan het juiste adres. U vindt hier een stalletje met de genoemde groenten.

IJssalon in Buren
Het lekkerste room- en sorbetijs komt vanzelfsprekend uit de ijssalon van Wilco’s Ambachtelijk IJs. Verser ijs dan dit is bijna niet te vinden. Hun ambachtelijke ijs bereiden ze zelf, met melk van hun eigen koeien en  op hun eigen ijsboerderij.

De ijssalon is gevestigd op hetzelfde terrein als onze ijsboerderij. Je vindt de ijssalon direct naast “De IJsberg”, waar de ijsautomaat iedere dag klanten voorziet van heerlijk ijs. In tegenstelling tot De IJsberg, waar het assortiment wat beperkter is, kunt u in de ijssalon terecht voor meer dan 16 smaken ijs en heerlijke koffie, thee of limonade. Zeker een bezoekje waard.

Het bedrijf is gelegen in de Betuwe, van oudsher bekend om zijn hoogstam fruitboomgaarden met o.a. appels, peren en zoete kersen. Vandaag de dag is het nog steeds het bekendste en grootste fruitgebied van ons land met moderne boomgaarden waar op uiterst verantwoorde wijze een duurzaam en gezond product wordt geteeld dat u kunt kopen in de vele boerderijwinkels, fruitstallen en kersenkramen maar ook in de grote landelijke supermarkten in binnen- en buitenland,

In de 12 ha. grote boomgaard worden heerlijke appels geteeld. U kent vast wel de Elstar. U kunt ze bij hen aan de boom zien hangen. De teelt gebeurt met respect en aandacht voor mens, natuur en omgeving. Het fruitteeltbedrijf is volledig PlanetProof gecertificeerd wat een gezond en duurzaam product garandeert! Wilt u hier meer over weten en van onze boomgaard genieten, dat kan. Van half april t/m augustus is het mogelijk voor groepen een bezoek te brengen aan het bedrijf. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met hen op.

Lagerweij Eieren is een pluimveebedrijf met eierhandel gevestigd in de unieke streek ‘De Betuwe’.
Onze kippen scharrelen vrij rond in stallen die voldoen aan de maximale eisen voor het welzijn van scharrelkippen. Want een kip die lekker in zijn vel zit, produceert een lekker ei! De eieren die onze kippen produceren weten vaak dezelfde dag de weg naar de klant te vinden. Je zult onze eieren tegenkomen in de Betuwe, maar ook ver daarbuiten! We leveren eieren aan winkels, restaurants, supermarkten en aan onze eigen streekwinkel bij onze boerderij.

Bij Kersen & Theetuin Molenweg in Zoelmond kunt u terecht voor heerlijke Betuwse kersen, pruimen en diverse andere fruit- en streekproducten.