Leuk nieuw stalletje aan het fietspad tussen t’Goy/Houten en Werkhoven met melktap, kaas en eieren van eigen boerderij.

In het fruitkraampje worden appels en peren verkocht. Daarnaast ook bepaalde maanden per jaar andere producten zoals walnoten en zelfgemaakte jam.

Bij de bloemenwagen van Ruysch Bloemen kun je terecht voor kleine en grote boeketten met onbespoten, turfvrije, natuurlijk geteelde bloemen uit de volle grond. Wil je een boeket bestellen, zoek je bloemen voor een gelegenheid of wil je een keer zelf plukken? Dat kan ook! Kijk daarvoor op de website.

Diverse producten uit eigen tuin, biologisch.

Op dit moment (29/10/2020) heeft Kaat: bietjes uit de tuin, walnoten, allerlei pompoenen, zelfgemaakte biologische: jam, appel/peer gelei en appel/peer stroop, nog een laatste pot paardenbloem jam

Bij Gert-Jan Oskam aan de Werkhovenseweg nr 15, te Werkhoven staat voor aan de weg een kraam met fruit, aardappelen en eieren. Alle dagen van de week wordt deze kraam weer bijgevuld. Je kunt ook op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur terecht bij de kweker aan huis voor o.a. vruchtensappen.

Bij Valerie’s boerderij shop! aan de Leemkolkweg 8a te Werkhoven kunt u terecht voor walnoten, eieren en  seizoen’s fruit. Op aanvraag is er ook melk te verkrijgen. Er komt een stalletje langs de weg waar u uw artikelen kunt kopen tegen een contante betaling

Wil je lekker eten, weten waar het vandaan komt en goed bezig zijn voor het milieu? Eet van de boer! Wij hebben een (h)eerlijk verhaal en dat proef je! Koop bij ons 100% rundvlees. Puur, vertrouwd en met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Eet smakelijk! Je kunt bij ons kiezen uit vleespakketten van 5 kg en 10 kg of losse onderdelen kopen. Om de cirkel rond te maken, verkopen we ook gave nerfleder producten die van de huiden zijn vervaardigd. Zoals huiden (kleden), tassen, sleutelhangers en BBQ schorten. Ook verkopen we verschillende streekproducten en accessoires. We vinden het belangrijk dat er geen vlees wordt verspild tijdens de verwerking bij de slager. Aangezien er niet van alle stukken vlees evenveel is in een rund, zal het pakket niet elke keer hetzelfde zijn. Alle pakketten bevatten daarom een gevarieerde selectie. Wil je meer weten over de lokale boer, dierenwelzijn of onze kringloop voer-mest-voer? Lees het allemaal in ons verhaal op de website www.eetvandeboer.nl of kom langs op woensdag 09.00-12.00 uur, zaterdag 10.00-14.00 én op afspraak.

Terras aan Het Water bij de watertoren. Ook kunnen diverse ruimtes gehuurd worden voor vergaderingen en feestjes en worden er creatieve workshops gegeven.

Boerderij Rijnveld is gelegen in Werkhoven aan de rivier de Kromme Rijn die van Wijk bij Duurstede naar de stad Utrecht meandert.

De Kromme Rijn heeft in de historie zijn klei mee gevoerd en afgezet in de Kromme Rijn streek. De rivierklei bodem is uitermate geschikt voor de teelt van smaakvolle consumptie aardappelen.

Klein Sonsbeek is een woonlocatie van Philadephia in Werkhoven. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag.
Achter de boerderij is de kwekerij waar ruimte is voor bewoners om deel te nemen aan tuinactiviteiten en kweken ze verschillende gewassen

Voor het hek van de boerderij staat in de zomer een kraam. Ze verkopen dan producten die ze zelf hebben gemaakt of gekweekt zoals bijvoorbeeld appelmoes, haardhout, stoofpeertje en soms plantjes