De familie Blitterwijk waren 1 van de eerste die groentes en fruit uit eigen tuin verkochten. Alles komt vers van het land. Soms gaan ze het ter plekke plukken en is dan ook heerlijk vers

Bij Tierelethee serveren zij o.a. losse thee uit verschillende theelanden, zoals China, Japan en Thailand. Zij hebben deze (juweeltjes) zorgvuldig uitgekozen op smaak en aroma. U kunt ook een glazen theepot met een theebloem bestellen, waarvan u met meerdere personen kunt genieten. Een echte aanrader!

Voor de liefhebber serveert men verschillende soorten tisanes (kruidenthee). Wekelijks stellen ze bij de Tierelethee een andere verrassende combinatie samen met kruiden uit de tuin.

Koffiebranderij Mocca d’Or heeft voor hen koffiebonen geselecteerd, fairtrade en biologisch. De Tierelethee maakt daar een lekkere bak koffie met een volle smaak van.

Bekijk het hele assortiment op onze menukaart.
Een selectie uit ons assortiment kunt u ook bij ons verpakt of in een mooi blikje kopen.

En bent u op zoek naar homemade gebak of taart dan is Tierelethee ook een adres om even af te stappen.

Geen kunstmest Geen giftige bestrijdingsmiddelen Geen zware machines
Zo werkt het bij de Groentenakker!

Op De Groentenakker worden meer dan 50 soorten groenten en kruiden biologische geteeld. Dit houdt o.a. in dat er geen kunstmest en geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt worden.
Er wordt niet met zware machines gewerkt waardoor er nagenoeg geen gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstoffen. De groenten krijgen de tijd om tot wasdom te komen, om zoveel mogelijk voedingstoffen op te nemen en smaak te ontwikkelen. Maar dat is niet het enige waarin de werkwijze verschilt… Bij De Groentenakker is ook de relatie tussen de tuinder en de afnemers anders. Zo worden er niet alleen geld en goederen uitgewisseld, ook kennis, ervaringen en wensen worden gedeeld. Zo mogen oogstaandeelhouders en restaurants meedenken over welke groenten er geteeld gaan worden.

Wordt oogstaandeelhouder en ontvang wekelijks een tas met groente uit de tuin.