Bij aspergeboerderij Schalk kunt u vanaf ongeveer 20 maart tot en met eind juni terecht voor verse asperges, alles voor een compleet heerlijke maaltijd met asperges, aardbeien, boerenroomijs en boerenkaas.

Bij Van Aert Overveld aan de Overveldsestraat nr. 11 te Prinsenbeek kunt u terecht voor verse spinazie, andijvie en knolselderij.

van Aert-Overveld is een bedrijf dat vollegronds groenten verbouwd. Zij verkopen gedurende het seizoen van half april tot begin november spinazie, andijvie aan huis; van september tot maart komt daar ook nog knolselderij bij.

Het verkooppunt is alle dagen open.

Aan de Zanddreef bij de kruising Zanddreef en Prinsendreef ligt de tuinderij De Groene Schakel. Een tuinderij waar duurzaamheid voorop staat. Waar fietsers en wandelaars tijdens hun tocht door het natuurgebied De Groene Schakel duurzame producten in hun winkel kunnen kopen. In deze winkel liggen eieren en groente uit eigen tuin. Bezoekers kunnen hun ogen uitkijken in de permacultuurtuin, voedselbos en kas als vorens ze hun wandel/fietsroute voort zetten in de 20 hectare natuurgebied die sinds 2009 is aangelegd tussen Breda en Etten-Leur.  Ook voor mensen die even snel een boodschap willen doen is de Tuinderij De Groene Schakel goed bereikbaar. De tuinderij is ook een werkplaats voor mensen met een beperking. Maar ook mensen die alleen voor de beleving komen zijn van harte welkom.

De tuinderij De Groene Schakel is een werkplek voor 5/6 mensen met een zorgvraag die in de tuinderij betrokken worden bij alle activiteiten die erbij komen kijken. De groente zaaien, oogsten, verwerken en de verkoop er van. De activiteiten zijn erg divers. Met slecht weer wordt er in de kas of werkruimte gewerkt. De begeleiding op de tuinderij kijkt samen met de zorgvrager waar de interesses liggen en wat voor hen mogelijk is om te doen.

De tuinderij ligt aan de doorgangsroute van Breda naar Etten-Leur.

Op de aardbeienkwekerij van Van Haperen in Prinsenbeek kunt u dagelijks van half maart tot eind december zacht fruit kopen. Deze producten zijn op hun eigen bedrijf gekweekt en geoogst. Op zaterdag verkopen wij het fruit persoonlijk aan u in de schuur, de andere dagen is hun zelf-service automaat geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur.
In de periode van eind juni tot begin oktober verkopen ze ook de op hun bedrijf gekweekte frambozen, bramen en blauwe bessen.