Fruitteelt bedrijf met appelsap uit eigen boomgaard.

Zij verkopen aardappelen wortelen knolselderij en witlofwortelen (voor op kweek) in Juli en augustus verkopen zij zwarte en rode bessen.

Onze passie
Een uniek product, de beste kwaliteit en een innovatieve werkwijze. Met passie bedienen we onze klanten op de Zeeuws-Vlaamse markten. Voor de Zeeuwse horeca zijn we een inspirerende partner.

Ontdek de pure smaak

Fruitbedrijf V.O.F. Louws
Drie generaties terug opgericht door mijn opa Ko van Weele in 1933. Mijn opa is begonnen op ongeveer 1,5 ha hoogstamboomgaard appels, peren en pruimen met bessen er tussen. Kippen en konijnen liepen er los onder de bomen voor eieren en vlees. Omstreeks 1960 heeft zijn schoonzoon Floor Louws het bedrijf overgenomen. Gaandeweg werd het bedrijf uitgebreid door grond over te nemen van kleine fruittelers en boeren uit de buurt. In 1974 vond er nog een ruilverkaveling plaatst, waardoor de grond in mooie grote stukken kon worden herverdeeld. Zo ontstond er voor die tijd een mooi fruitbedrijf van 10 ha. In 1989 heb ik, Ko Louws, het bedrijf overgenomen van mijn vader en sindsdien zet ik het voort. Het bedrijf is later nog wat verder uitgebreid tot 13 ha appels, peren een beetje pruimen en aardbeien , tevens is er ULO koeling gebouwd, zodat al het eigen fruit opgeslagen kan worden.