Bij Melktap Weleveld tap je zelf verse, rauwe koemelk. Rauwe melk is onbewerkt, voller van smaak en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Naast de rauwe melk biedt men bij Melktap Weleveld ook diverse andere zuivelproducten aan, zoals yoghurt, diverse soorten vruchtenyoghurt, (vruchten)hangop, chocolademelk en binnenkort vla. Al hun zuivelproducten zijn gemaakt van volle, gepasteuriseerde melk en zonder conserveermiddelen of synthetische kleurstoffen/aroma’s.
Melktap Weleveld is de ideale pauzeplek tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving van Hertme. Geniet aan de picknicktafel van (h)eerlijke melk, rechtstreeks van de boerderij. Ook koop je bij hen melkflessen, eieren, pannenkoekenmeel en koffie/thee.

Bij de Hedevelds Bio Ei staat de Eitomatiek vol met eieren uit het biologisch leg-pluimveebedrijf Jannink-Schabbink in Hertme. Voor (H)eerlijke eieren en meer….
Daarnaast verkopen zij lokale boerenproducten, waaronder zuivel ,rauwmelkse boerenkaas, boerenboter, tokkelroom, boerenmetworst, biologische soepkip en aardappelen. In het seizoen kunt u er ook terecht voor aardbeien en asperges.

Uw boerenwinkeltje in de buurt!!

Vertwenz staat voor verwennen en Twente.

Verwen uzelf met verse biologische lokale groente en fruit, zoveel mogelijk uit Twente en van het seizoen, en het gemak van het GRATIS aan huis of werk bezorgen.

De biologische groenten komen zoveel mogelijk van Twentse grond:  Bietenrood uit Rossum, De Witte Raaf uit Denekamp en van De Viermarken uit Enschede. Voor de variatie en bredere keuze buiten het seizoen worden de pakketten aangevuld met groenten van de biologische groothandel.

Het fruit halen wij het liefst uit de buurt bij Oold Bleank uit Rossum en La Française uit Enschede. Zonder bio keurmerk maar wel milieuvriendelijk, onbespoten vruchten, geen kunstmest en met respect voor de natuur.  Het exotische fruit en de citrusvruchten bestellen we bij de biologische groothandel.

Liever lokaal dan mondiaal.  Omdat dit duurzamer is (minder voedselkilometers) en omdat wij onze “passieleveranciers”, die ons van verse groenten en fruit voorzien, een warm hart toedragen.