Bij Zuivelboerderij ’t Arendsnest kunt u terecht voor zuivelproducten (melk, karnemelk, vla, yoghurt, hang op), vlees, kaas, streekproducten. Pak de fiets en rijdt er eens naar toe om nader kennis te maken en uw producten te kopen.

Aan het Sint Josephplein nr. 37 te Venhorst staat een automaat waar je eieren, aardappelen en cakemix kunt kopen. Een prachtig stalletje dat een bezoekje zeker de moeite waard is.

Hoeve de Heivelden is een biologische boomgaard waar zowel moderne als historische fruitrassen groeien. Naast fruit (appels, peren, kersen) en heerlijke sappen vind je in hun automaat en winkel ook diverse andere biologische producten, zoals aardappels en eieren.

Welkom op website van Boerderijwinkel Verdaasdonk Boekel. Zij staan met veel passie voor het vak samen met hun medewerkers graag voor u klaar in hun boerderijwinkels. Zij bieden een veelzijdig assortiment aan groenten en fruit en vele andere producten, zoveel mogelijk uit eigen streek. Vele van deze producten worden op ambachtelijke wijze ook verwerkt in ondermeer soepen, sauzen, stamppotten, salades en jam.​

Bent u op zoek naar originele, lekkere en gezonde catering? Daar biedt Boerderij Verdaasdonk vele mogelijkheden: lunch, bbq, de Verdaasdonkbakplaat, tafelschalen, opgemaakte schalen en stamppotbuffetten. Bekijk op onze site de uitgebreide mogelijkheden.

Hun visie is simpel: ‘Niet te gek, back to basic, maar toch ook weer nét even anders. Gewoon samen lekker en gezond eten. Heerlijke genieten!’

Zij gaan voor vers! U ook?

Boerderijwinkel de Zijp heeft in het seizoen dagelijkse verkoop van aardbeien en asperges van eigen land! U kunt bij hen uw maaltijd compleet maken met lekkere beenham, scharreleieren, sauzen en krieltjes. In het seizoen zijn bij de Zijp ook nieuwe aardappelen, peulen en kersen te verkrijgen. Buiten hun openingstijden is de verkoopautomaat gevuld met verse asperges, aardbeien en scharreleieren.
Aardbeien en asperges, ook leuk om weg te geven! Zij kunnen deze voor u feestelijk verpakken!