Naast verkoop van producten kun je ook terecht voor een vers bakje koffie.

Houd je van champignons? Teel ze nu zelf, gewoon op je aanrecht. Een pot met kant-en-klaar product, alleen nog watergeven en oogsten. Verser kan niet. Lekker!!!

Ze verkopen hier oesterzwammen en pompoenen uit de Auvergnepolder.

In 2001 zijn zij begonnen met de opstart van de boerderijwinkel. Dit begon met de verkoop van een paar eieren en een kistje appels. Dit is inmiddels uitgebreid naar een breed assortiment. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk hun assortiment aan te vullen met producten van collega’s uit de buurt die eerlijk en verantwoord geproduceerd zijn.

Een bedrijf om van te smullen

Aspergekwekerij C. van Tiggelen staat in de regio West-Brabant en Tholen bekend om de biologische teelt van de overheerlijke Brabantse Wal asperges, aardappelen en aardbeien. Wij leveren aan zowel particuliere klanten als aan restaurants en winkels. Met name onze asperges zijn uitsluitend in het seizoen – van pakweg medio april tot medio juni – te koop. Aardappelen en aardbeien kunnen wij een groot deel van het jaar leveren. Tevens kunt u in onze thuiswinkel terecht voor onder andere aspergewijn, ambachtelijke meelproducten e.d. Buiten onze openingstijden en mits voorradig, kunt u onze asperges, aardbeien en aardappelen ook aan onze automaat kopen. Kortom: met de groenten en overige producten van Aspergekwekerij C. van Tiggelen is het altijd smullen!