Geniet op deze bijzondere plek in de Ooijpolder van frambozen, bramen en bessen of een mooie bos bloemen die u zelf mag plukken. Ook verkoopt Ooijs Moois appel-frambozencider, Mooijsap.co Social Juice (diverse eigengemaakte vruchtensappen), roodfruitjam en honing van de imker.

 

De Klispoel in Ubbergen bij Nijmegen produceert biologische waterkers en jonge sla. Een nieuw product is de waterkerspesto.

Oktober 2021 opende De Klispoel een boerderij automaat met eigen producten en groente uit de regio. De sla is leverbaar van ongeveer half mei tot en met half oktober. Het assortiment zal aangevuld worden met andere mooie producten uit de regio, zoals groente, eieren, honing, sap en fruit. De boerderij automaat bevindt zich aan de zijkant van het pand en is ook makkelijk te bereiken voor fietsers via het fietspad langs de Rijksweg N325. De automaat is alle dagen geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur. Betalen kan alleen met de pin.

Bij Boerderij Automaat Plak kunt u terecht voor verse melk van hun eigen koeien. Daarnaast verkopen zij eieren, aardappelen en uien van lokale boeren. U kunt bij hen ook sapjes, jammetjes en honing uit de buurt kopen.

Hier verkopen ze biologische geitenkaas, rauwe geitenmelk en geitenvlees.

 

Verkoop van vleespakketten van hun eigen Lakenvelder koeien. Daarnaast verkoopt men aardappelen, Frieslanders.

Aan de voet van de historische dijk in Leuth ligt de fruitboerderij ‘De Arem’. Vanuit de mooie bloesem in de lente, zie je gedurende de zomer de appels en peren groeien en kleuren, om in de herfst geoogst te worden. Tijdens een excursie, lunch of een bezoek aan de winkel kunt u hier volop van genieten. Door het leasen van een boom, fruit oogsten, zonder er verder naar om te hoeven kijken. Van april tot september serveren zij er koffie/thee met appeltaart, boerderij-ijs of een vers sapje op ons terras. In onze winkel vindt u honing, fruit, sap, groenten, eieren, aardappels, ijs en maken wij cadeauverpakkingen naar wens.

Bij Groenhouten zijn ze niet van die visionairs. Ze hebben dit bedrijf gekocht om er te kunnen leven in een mooie omgeving en met de bedoeling om op een prettige manier ons brood te verdienen. Bovendien kunnen hun kinderen hier opgroeien zoals je het alle kinderen zou gunnen: hutten bouwen, grote zandbak, kikkers zoeken, slootje springen, skelteren zonder stoepranden. Nu de kinderen bijna het skelteren en de hutten ontgroeid zijn (slootje springen blijft leuk!) speelt een andere motivatie om dit hele circus te continueren een steeds grotere rol. Men wil graag weten wat we eten! En waar dat vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en of dat allemaal wel bijdraagt aan de groei, in de ruimste zin van het woord. Toch prachtig dat ze van die wens onze broodwinning hebben kunnen maken. En voor iedereen die beseft dat je ook door je koopgedrag de wereld kunt beïnvloeden: Hun winkel is er voor u!

Enkele voorbeelden van producten in de landwinkel: aardappelen (Bildtstar, Frieslander); groenten (onder andere seizoensgroenten – veel groente en fruit komt van eigen teelt of van boeren de buurt); jam en sappen; eieren, beenham en roomboter, biologische koemelk; geitenkaas diverse soorten; karnemelk en vla; vlees en andere lekkernijen.
Sinds kort ook boerenijs in diverse smaken.

Groesbeek is het grootste wijndorp van Nederland sinds 2006 met 6 wijngaardeniers met gezamenlijk 20 hectare wijnbouw. Verkoop van wijnen en scharrelkip. Je kunt er ook terecht voor een lunch, bbq of coq au vin.