Op de Boerderij van Kukelekoe maakt men van de verse melk van hun koeien heerlijke Goudse kaas. Van melk tot kaas….vanuit hun boerderijwinkel kun je het hele proces volgen.

Aan de Molenstraat nr 20 te Ulicoten vind je de melktap van de familie Verheijen. Verse melk van hun eigen koeien uit de melktap. Hoe lekker is dat. Naast melk kan je er ook terecht voor kakelverse scharreleieren, bakmeel voor pannenkoeken en honing.
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij de Melktap Ulicoten. Kijk dan even op hun Facebooksite , of nog beter, ga een keer langs!

Let op: U kunt alleen contant betalen, met euromuntjes.

Een mooie locatie om van je fiets te stappen en je fietstas te vullen. Ben je met de auto dan zal niemand je tegenhouden.

Het melkhuisje, verkoop rechtstreeks vanaf de boerderij van verse rauwe melk en ouderwets lekkere zuivel uit een automaat.

Eerlijke, heerlijke DAGVERSE scharreleieren van EIGEN BEDRIJF!
Het winkeltje van Baarles Ei is altijd open 24/7, zelfbediening en altijd verse scharreleieren! Gepast betalen aub. De eierkist is verleden tijd. Vanaf nu kunt u de eieren vinden in het winkeltje van Baarles ei.