In de boerderijwinkel van Bergerhof verkopen zij op de boerderij gemaakte boerenkaas (dus van rauwe melk), en hun huisgemaakte chutney, jam en mosterd. Van dit alles maken ze een mooi cadeaupakketje. Leuk om te geven en om te krijgen.

In 1923 beginnen Joep en Anna Fleuren in de Wilhelminastraat in Velden hun bakkerij en kruidenierszaak..
Na 13 jaar verhuizen ze naar de Rijksweg, waar de bakkerij nu nog gehuisvest is. Daar werken ze hard voor hun bestaan en doorstaan de moeilijke oorlogsjaren.

In 1964 word de bakkerij overgedragen aan hun zoon Jan Fleuren die er met zijn vrouw Mia een Vivo-winkel van maakt. In 1991 nemen neef Luuk Fleuren en zijn vrouw Gerrie de zaak over. Vele verbouwingen volgen en zeker de laatste verbouwing is hun trots: de geheel vernieuwde bakkerij met de ovens in het zicht van de klant. Want hun motto is: “Wij zijn trots op elk product uit onze bakkerij en dat mag gezien worden!”

In september 2015 zijn Luuk en Gerrie Fleuren met de tweede winkel gestart op de Geldersepoort in Venlo.

In onze winkel verkopen wij diverse soorten (seizoens)groenten waaronder ook specialties, fruit, nootjes, dressings, wijnen, porselein, verse sappen, zuivel, kaas, fruit op sap, olijfolie, kruiden (verse en gevriesdroogde) pasta’s, dessertsauzen, kookboekjes, messen, kado’s, chips, toastjes,eieren en jam.
Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen. Als je de lekkerste producten uit de regio op één plaats kunt kopen.

Tomaten(kneusjes) €1,00 de kilo.
Paprika’s, courgette, pepers