Smakelijk vermaak van Clara Maria Kaas- & Klompenmakerij

In het polderlandschap ten zuidwesten van Amsterdam staat al 170 jaar een prachtige boerderij. Stap binnen en waan u letterlijk terug in de tijd. De kaasboer laat u zien hoe hij zijn kaas maakt en de klompenmaker maakt klompen waar u bijstaat. Say cheese.

Verse groente, fruit en vlees van eigen koeien.

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

Welkom bij Geitenboerderij Ridammerhoeve. Het bedrijf ligt op een schitterende plek, midden in het Amsterdamse Bos. Naast geiten lopen er ook kippen, varkens, koeien en paarden rond. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd  een kijkje te komen nemen in de stallen terwijl de werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de stadsbewoners uit de regio bij het boerenwerk.

AMBROZIJN: een delicatessenwinkel met nadruk op wijn en kaas in de Dorpsstraat 7 Ouderkerk a/d Amstel. De plek in Ouderkerk voor kwaliteitswijnen, kaas en inspiratie voor leuke cadeaus.

Producten
Hoofdzakelijk Wijn en Hollandse kaas en internationale kaas, nootjes, bieren en andere delicastessen.

Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald of thuisbezorgd worden.